G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem właśnie, że to było to pierwsze i "oryginalne" stąd ciekawi mnie dlaczego są lekarze, którzy polecają właśnie te inne badania typu Sanco czy Panorama. Szczególnie, że cena nie jest wcale znacznie atrakcyjniejsza, o ile w ogóle.Nifty Pro - to jest najszersze i „oryginalne” badanie. Ginekolog powiedział, ze reszta to są podroby i tylko mam robić to jezeli będę chciała. Ale teraz zapytam jeszcze mojego czy faktycznie tak jest.
SuperJest zarodek i bijące serce![]()
Aplikacja pokazuje jedna 6+5, druga 6+4 w zarodek rozmiarem odpowiada 6+3Który tydzień i dzień?wspaniale! Pewnie trochę odsapnelas
![]()
6+3 wg lekarzaSuper
Który to tydzień?
Na pewni wszystko okJa właśnie siedzę w pracy i tak mnie ciągnie w dole brzucha że masakra... cykam się czy wszystko ok.
Ja mam właśnie taką pracę że 8 godzin przy kompieNa pewni wszystko ok
Jak siedzę ciagle przy komputerze to czujectez dyskomfort…
Robię sobie małe spacerki
A ja siedzę to rozpinam spodnie![]()
Haha ja też rozpinam jak czuje że mnie ściska. A najgorsze jest to że siedzę 8h przed kompem w pracy. I wstaję jedynie do wcNa pewni wszystko ok
Jak siedzę ciagle przy komputerze to czujectez dyskomfort…
Robię sobie małe spacerki
A ja siedzę to rozpinam spodnie![]()