reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Nam lekarz mówił, że nie mają prawa podać płci zarodka w Polsce, ale z racji ze u nas tylko jeden był z 6 doby, a reszta z 5 to znaliśmy płeć tego z 6. Z piątej wiem tylko ile XX i XY, ale nie wiem który to który :) myślę, że pewnie czasem kliniki nie zmieniają numeracji zarodka i wtedy idzie się domyślić który to który. Invicta zmienia numerki niestety, a może stety :) u nas dużo gorzej było znieść porażkę jak już wiedziałam, że to był chłopiec. Miał imię robocze nawet. Lepiej chyba nie wiedzieć.
Ja właśnie mam z Invicty. U mnie dało się to rozszyfrować bo końcówka numerów z innego dokumentu wskazywała który to zarodek w wykazie który dostałam od kliniki na początku :)

reklama
U mnie też dobre wiesci. Mimo, że okres mi się spóźniał i bałam się, że przez to opóźni się owulacja i biopsje i uniemożliwi nam to urlop, to jednak cykl wystartował jak szalony. Mam już ładne endometrium i ładny pęcherzyk a to dopiero 6dc :) urlop urlop urlop :D
Mój cykl też w tym miesiącu wystartował. Dopiero 11 dc, a już mam owulację [emoji33] Potwierdziłam testami i boli okropnie. Muszę o 4 dni przesunąć wizytę w klinice, bo chciałam zacząć od nowego cyklu, a boję się czy do tego czasu dostanę wyniki badań. Jak pech to pech. Nigdy tak nie miałam [emoji53]

Cześć Dziewczyny dawno mnie tu u Was nie było i widzę że sporo mnie ominęło 😉 nie zdążę nadrobić wszystkich informacji, ale przede wszystkim chciałam pogratulować mojej kochanej @Brakujemiwiary ❤️❤️❤️❤️tak bardzo się cieszę z Twojego transferu 🥰😍😍 trzymam mocno kciuki za betę i jej przyrost. Będę się modlić do św Rity aby kropek wgryzł się w nowy domek na kolejne 9mc 😍 ogromnie się cieszę ❤️❤️ jakie leki masz teraz? Zmienił Ci coś w zestawie? @Evela.6 co u Ciebie? Widziałam że wyszło Ci mrl 0, Paśnik zlecił Ci szczepienia? Pamiętam że dokładnie rok temu o tej porze przygotowywalam sie psychiczniedo nich-pierwsze mieliśmy 23 grudnia a dziś już 24tc5d. Nie wiem czy szczepienia pomogły, czy accofil czy reszta leków a może badania pgd ale uważam że warto do nich podejść bo każda taka terapia przybliża nas do cely❤️ @fredka84 co u Was turlacie się już? Ile maleństwo już waży?
Siemka😘. Ja też trzymam wielkie kciuki za @Brakujemiwiary 💪. W końcu już jej się należy widok bijącego serduszka ❤️
A ty jak się czujesz? Wszystko dobrze?
Mój łobuz waży już 930gr. Lekarz mówi że więcej niż wskazuje jego wiek. Tylko niech za bardzo nie rośnie bo kto to potem urodzi 😱. Następna wizyta za miesiąc - to moja najdłuższa przerwa pomiędzy wizytami 🙄. Jak ja wytyrzymam🙄

Mam wyniki:
2dc
Estradiol: 166,3
Progesteron: 11,65

Nie podoba mi się to :(

Ps. Miałyście racje, sama sobie dziś zrobiłam zastrzyk. Mniej nerwów i bólu.

Nie kochana, ja od dnia transferu jestem na l4. Pierwszy raz wzięłam odrazu zwolnienie w pracy i jak widać słusznie 😉 ❤️ jakiś urodzaj dziewczynek @Orchidea33 też będzie mieć córkę 😜coś mi się widzi że te nasze czerwcowe transfery to zdominowala damska płeć @fredka84 się tylko wyłamała na synka 😜 kto by pomyślał że po tylu latach się wkoncu uda?.. Dlatego naprawdę warto walczyć mimo wszystko i wszystkim, mimo cierpienia, strat, łez i bólu ❤️ bo kiedyś się to wynagrodzi ❤️
A widzisz. Ja to zawsze muszę być ta inna😂. A tak chciałam dziewuszkę. A wyszło jak zawsze 😜.

reklama
Do góry