reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie planowana @ na 30.11 ale ten cykl był tak dziwaczny, że chyba testować nie będę 😔
Testy nie wyłapały piku, co może oznaczać że owu w ogóle nie było, a na monitoring nie chodzę więc tym bardziej potwierdzenia nie mam. Śluzu w tym cyklu to od samego początku w ogóle brak.
Najciemniejsze testy miałam między 15 a 16 dc i od tego czasu pobolewa mnie jajnik i podbrzusze, No i pierwszy raz w życiu 16dc miałam plamienie, a 17 dc delikatny śluz zabarwiony na różowo i od tego czasu druga kreska na testach owu praktycznie niewidoczna.
To mój 2cs po odstawieniu anty, myślałam że uda nam się do końca 2021, ale chyba już tracę wiarę i zastanawiam się czy nie odpuścić na kilka miesięcy bo w pracy od początku roku będę miała taki młyn, że na pewno nie będzie to sprzyjać staraniom 😭
Życzę Ci jednak żeby @ nie przyszła 🙂

reklama
Zrobiłam z ciekawości owulaka i kreska znowu ciemnieje 😅😂 śmiać mi się chce hahhah. Nie zdziwiłabym się jakby mi owulacja wróciła na stare tory czyli 14/15 dc.
Aktualnie 13dc. No nic trzeba obserwowac 😊
Moja kreska zrezygnowala narazie i jest jasna 😂 czyli pewnie pik jak zwykle czyli 14/15 dc. Dziś dopiero 11 dc ale od wczorajszego wieczoru dużo płodnego śluzu z jasno różową krwią także owulka na dniach 😊 no i od nocy 2 razy dość mocno zakłuł prawy jajnik.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry