Weronik@29
Fanka BB :)
Brawo gratulacjeWynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Brawo gratulacjeWynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Właśnie myślę czy w sobotę otwarte bo nie mam z kim zostawić dzieci a u nas czynne do 10 tylkoTeraz leć na betę i progesteron i czekamy na dobre wieści![]()
Dziękuję i tak jak mówiłam czekam na WasBrawo gratulacje![]()
Super kreseczkiWynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Graty!!Najlepsze że w tym cyklu mieliśmy się nie starać...pozytywny test Lh był w sobotę, w niedzielę owu a we wtorek miałam szczepienie na covida. Ale zdołowało mnie to strasznie że odpuszczamy i w sumie już bez wiary ale starania były jeden raz po 5 dniach przerwy prawdopodobnie gdy owu już trwała( pierwszy raz tak dokładnie udało mi się wyczuć otwartą i super miękka szyjkę). To było rano a teN jeden jedyny raz późnym popołudniem. Dlatego powoli spisałam cykl na straty bo zdawałam sobie sprawę że może być za późno. A tu niespodzianka![]()
Ześlij na nas takie niespodziankiNajlepsze że w tym cyklu mieliśmy się nie starać...pozytywny test Lh był w sobotę, w niedzielę owu a we wtorek miałam szczepienie na covida. Ale zdołowało mnie to strasznie że odpuszczamy i w sumie już bez wiary ale starania były jeden raz po 5 dniach przerwy prawdopodobnie gdy owu już trwała( pierwszy raz tak dokładnie udało mi się wyczuć otwartą i super miękka szyjkę). To było rano a teN jeden jedyny raz późnym popołudniem. Dlatego powoli spisałam cykl na straty bo zdawałam sobie sprawę że może być za późno. A tu niespodzianka![]()
Jeżeli organizm tego potrzebuje, to zadbaj o niegoJa niestety muszę się wstrzymać ze staraniami co najmniej do stycznia. Muszę podleczyc organizm, porobić trochę badań i dopiero w styczniu będę mieć decyzję czy wogole mogę się starać czy nie
Także trzymam za Was mocno kciuki i obym żadnej z Was nie spotkała na Staraczkach 2022!Nie będę tu wchodzić co by mi się żal nie robiło że z testów moich nici do końca roku.