reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

Hmmm to ciekawe. Ja tego mojego ulotkę ja przeczytałam to mam wrażenie że te tabletki to prawie jak cukierki można brać. Jak nie działają to raz na tydzień można zwiększać dawkę. Dziwne to. Ja w czw skonsultuje to jeszcze z innym lekarzem.
No fajnie by bylo gdybys sie odezwała po tej wizycie 😉bo dla mnie to nowość

reklama
Hmmm to ciekawe. Ja tego mojego ulotkę ja przeczytałam to mam wrażenie że te tabletki to prawie jak cukierki można brać. Jak nie działają to raz na tydzień można zwiększać dawkę. Dziwne to. Ja w czw skonsultuje to jeszcze z innym lekarzem.
Uważajcie na te tabletki bo maja straszne skutki uboczne. Dziewczyny czują się po nich fatalnie więc absolutnie cukierki to nie są.

Nieee. 120€ jedna wizyta u mnie 😂😂
Sprawdzałam kilka razy progesteronem i miesiac temu potwierdzona owu przez ginekologa wiec jestem pewna, że co miesiąc ta owulacja jest 😊 przeważnie między 12/15 dc ale 2 cykle temu mi się przesunęła i pika miałam dopiero w 18 dc. Progesteron 8 dni po piku wychodził mi około 20 więc ewidentnie ta owu się odbyła 😃 także czekam...
W takim razie doskonale rozumiem. No to może i teraz też się przesunie.

W takim razie doskonale rozumiem. No to może i teraz też się przesunie.
Ostatnio pik byl wieczorem 15 dc wiec w sumie wypda to dopiero jutro koło południa porównując te cykle bo teraz okres miałam po 20 a ostatnio z samiutkiego rana. Niby, że jak się dostanie wieczorem to 1dc liczy się od kolejnego dnia także jakby tak to kalkulować to dziś mam 14 😃 no zobaczymy co to bedzie.

U mnie dzisiaj 7dpo (domniemana owu 15.11) i czuje się fatalnie - stan podgorączkowy, uderzenia gorąca i dreszcze, do tego ból pleców, głowy i uczucie kłucia w jajnikach (czasami zaboli tak, że czuje w całej nodze przez ok. 1-2 min i odpuszcza).
Myślicie, że to objawy implantacji? Czy może jednak przeziębienie?
Mam wrażenie, że dużo sobie wkręciłam w tym cyklu, mimo, że spisalam go już dawno na straty😩ale chyba aż tylu objawów na raz bym sobie nie wkręciła 🤔
Ja ci tu nie chcę nadziei robić ale ja tak miałam ... Tzn każda zna swój ogranizm. I każda ma inaczej.
I u mnie gdyby była tylko ta podwyższona nieco temperatura i dreszcze to bym patrzyła u siebie na przeziębienie. ALE były właśnie takie napady gorąca ( a tego u mnie nie ma bo ja zmarzluch jestem a jak mnie na przeziębienie bierze to jeszcze zimniej mi się robi, no nie ma bata żeby mnie gorąc brał- więc ja np już tu wiedziałam że coś mi tu nie pasuje... ).

Jestem ciekawa jak to u ciebie się teraz rozwinie 😉

reklama
Ostatnio pik byl wieczorem 15 dc wiec w sumie wypda to dopiero jutro koło południa porównując te cykle bo teraz okres miałam po 20 a ostatnio z samiutkiego rana. Niby, że jak się dostanie wieczorem to 1dc liczy się od kolejnego dnia także jakby tak to kalkulować to dziś mam 14 😃 no zobaczymy co to bedzie.
Ja nigdy nie zwracałam uwagi czy rano czy wieczorem ;P ale zwrócę na to uwagę. Chociaż Ja z tego co kojarzę to tak do południa mi się zaczyna ;).

Do góry