Stelle
Fanka BB :)
Mnie strasznie leciały przed ciążą... Już mi się nawet zakola zaczęły robićDziewczyny, a czy Wam też tak bardzo wypadają włosy? Matko, ja chyba zaraz łysa zostanę. Kitka jest już tak cienka, że ledwo ją czuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie strasznie leciały przed ciążą... Już mi się nawet zakola zaczęły robićDziewczyny, a czy Wam też tak bardzo wypadają włosy? Matko, ja chyba zaraz łysa zostanę. Kitka jest już tak cienka, że ledwo ją czuje.
Moja mama miała łatwe i szybkie porody (jedynie przy pierwszym porodzie zdążyła na czas do szpitala. Drugi poród - siostra urodziła się w samochodzie a ja -trzeci poród- już "wychodziłam" w szpitalnej windzieA sprawdza Wam się teoria, że jeśli Wasza mama miała łatwy poród, to Wasz też taki był czy to bujda, którą wszyscy mnie pocieszają?![]()
Ale to chyba tylko wtedy, kiedy masz już jakieś niepowodzenia typu poronienia lub wady genetyczne w swojej historii. Ja musiałam przy drugiej ciąży pokazać wypis ze szpitala po poronieniu.To nie ma znaczenia. Juz robią normalnie każdym ze skierowaniem. Ja mam za darmo a mam 28.
Trzymamy kciuki [emoji3590]Oj dziewczyny u mnie zostały jeszcze 4h do prenatalnych i chyba zwariuje ze stresu [emoji33]
Ja byłam przekonana, że przytyłam.. a na wadze w 18 dni ubyło mi 1,6 kg [emoji50]Ja właśnie czekam na wizytę u mojej gin. Prenatalne mam za tydzień. Najpierw u nas wizyta u położnej- schudłam 1 kg w ciągu minionego miesiąca.
Zleci, zobaczysz. Ja zapytam czy na prenatalnych może być moj mąż, do tej pory tylko na zdjęciach widział maluszka, a widzę, że chyba już oczadział na jego punkcie [emoji38]A ja tak czytam i zazdroszczę prenatalnych, ja, mam jeszcze 2.5 tygodnia i nie wiem jak, wytrzymam, denerwuje sie okropnie, chyba i bardziej niz przy 1. A i u nas na NFZ trzeba byc samej.