Hankaa
Fanka BB :)
Z tego co wiem na helikobacter test kupuje się w aptece i można nawet samemu zrobićDziękuję, też sprawdzę! W przyszłym tyg. chcę iść do rodzinnego, mam nadzieję, że da mi skierowania na badania.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co wiem na helikobacter test kupuje się w aptece i można nawet samemu zrobićDziękuję, też sprawdzę! W przyszłym tyg. chcę iść do rodzinnego, mam nadzieję, że da mi skierowania na badania.
Kochana jak jak słucham to słyszę i swoje tetno (wolne) i dzidzi dużo szybsze.. Ciężko znaleść mi punkt gdzie słychać tylko dzidzieA do mnie wczoraj dotarł detektor i dzisiaj rano pojeździłam sobie po brzuchu i w sumie to dosyć szybko udało mi się znaleźć dzidzię. Tylko nie jestem pewna, czy to tak powinno być, bo detektor pokazuje tętno ok. 160-170, tylko że bardzo słabo to słychać, na pewno nie tak jak u gina czy jak oglądałam niektóre filmiki na youtube. Tylko że ja dzisiaj jestem dopiero 9+4 i mam trochę tłuszczyku na brzuchuTo pewnie dlatego słabiej słychać, prawda? Ale skoro detektor wykrywa coś z tak wysokim tętnem to raczej nie może być pomyłka i to dzidziuś, tak sobie myślę
Tak czy siak muszę przyznać, że to bardzo uspokaja. Ja już teraz czuję się naprawdę dobrze, mdłości są sporadyczne i energia mi powoli wraca, a dodatkowo ten detektor tylko upewnia, że jest ok.
Mam nadzieję, że u Was też niedługo będzie spokój, bo strasznie Wam współczuję tych wymiotów![]()
cały dzień czekaniaJeśli mogęto jeszcze ja dziś prenatalne.. aż o 19..
![]()
ja w pierwszej ciąży miałam robione przez brzuch. Teraz idę 12+6 więc napewno też będzie przez brzuch.Nie martw się na zapas, i tak ci to nie pomoże. Może jak nie jesteś pewna dnia to przedzwoń i porozmawiaj z panią z rejestracji w jaki sposób jest wykonywane badanie i czy na pewno pójdziesz w dobrym terminietak czy inaczej badanie muszą zrobić więc jakoś ci je zrobią
a pozostałe dziewczyny jak miałyście wykonywane to badanie? Może to tylko u mnie takie dziwne obyczaje, że robią tylko przez brzuch
![]()
o matko, też miała tego syfa! Zaczęło się w maju (nudności, wymioty i bóle), jak poszłam wreszcie do lekarza jakoś w sierpniu to lekarz od razu wysłał mnie na gastroskopię, poszłam we wrześniu, wyszła bakteria, dostałam antybiotyk na 10 dni i jak ręką odjąłKochana ja bóle żołądkowe miałam od 10lat.. Lakarka leczyła mnie objawowo.. A wiesz co się okazało? Poszłam prywatnie do gastroenterologa.. I kazał zrobić badanie z Kału /krwi na Helicobacter.. Okazało się że mam tą bakterie która niszczyła mi jelita i żołądek.. Zrobiłam 5gastroskopi.. Tak co półtora roku.. Widać było że z roku na rok żołądek, jelita, dwunastnica jest coraz w gorszym stanie.. Na leczylam tą bakterie 4tygodnie.. Na leki wysłałam 400xl..ale było warto.. Jak teka odjął...
Dokładnie. Dużo osób ma tę bakterię.. I nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.. To zaraźliwa bakteria.. Mój mąż też miał.. Bolał go brzuch.. Jak zjadł i wogole.. I odrazu poszedł zrobić badanie na Helicobacter i też był dodatni.. Dobrze ze jest lek na to bo masakra..o matko, też miała tego syfa! Zaczęło się w maju (nudności, wymioty i bóle), jak poszłam wreszcie do lekarza jakoś w sierpniu to lekarz od razu wysłał mnie na gastroskopię, poszłam we wrześniu, wyszła bakteria, dostałam antybiotyk na 10 dni i jak ręką odjął![]()
Ojejku aż tak nie miałam ale jak zaczynało mnie brać przeziębienie to robilam inhalacje solą fizjologiczna I pomogłoCześć dziewczyny, ja nadal w łóżku. Dzisiaj czuję się beznadziejnie, obudziłam się z okropnym kaszlemMacie może jakieś sprawdzone sposoby ?
Ja pytałam, ale tego czerwonego jeszcze nie jadłamKtóraś pytała o pomelo w promocji, jest w LidluZobacz załącznik 1339898
Gastroskopia powinna być wykonywana na śpiochaOd początku, ale przed ciążą też miałam problemy, że bolał np. przy długotrwałym stresie. Nie byłam na gastroskopii, bo mega się boję, ale to był chyba błąd :/