reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzębinko,masz ochotę na coś śledzikowego to służę pomocą. Powinnam mieć jakieś przepisy na sałatki bo czasem robię. Jeśli chcesz to jutro coś skrobnę.
jakby sie cos znalazło to chetnie, bo ile można robic śledzie w śmietanie :-( coś nowego by sie przydało

Dorotko, przytulam
Beatko, Medio, to do dzieła starczki , bociany juz do nas doleciały wiec załapać jakiegoś

miłego dnia

HEJ laski
Medio mam 13 dc, i chyba jest ta owulacja- wczoraj bolało mnie podbrzusze i prawy jajnik, temp nie mierze i testów nie robię....;-) Idę na żywioł....hahaha.....;-)
Jarzębinko a może jakieś przepisy z netu, ja tak robie.....;-)
Ale dziś śliczna pogoda
Medio mam 13 dc, i chyba jest ta owulacja- wczoraj bolało mnie podbrzusze i prawy jajnik, temp nie mierze i testów nie robię....;-) Idę na żywioł....hahaha.....;-)
Jarzębinko a może jakieś przepisy z netu, ja tak robie.....;-)
Ale dziś śliczna pogoda
Medio
Fanka BB :)
Beatko a ja przed chwiląMedio, Medio oj będzie siędziało....;-) ja dziś z rana zaliczyłam numerek....;-)

reklama
Stokrotka76
Zaciekawiona BB
Witam cieplutko kochane kobitki
Dorotko tule strasznie mocno kochana za kilka dni poczujesz sie lepiej fizycznie bo psychicznie musi upłynąć bardzo duzo czasu żeby wróciło chociaż trochę do normalności. Czas łagodzi trochę ból ale w głowie na zawsze to zostanie.:-(
Odpoczywaj kochana i wracaj do nas jak najszybciej bo strasznie nam Ciebie brakuje
U nas bardzo paskudna pogoda i zimno
Widze ze Medio i Beatka pracują cięzko nad bocianem a ja czekam co wyszło z moich prac ;-)bocianowych za kilka dni będę wiedziała a jak nic nie wyszło to za kilka dni powrót do łapania bociana
Dorotko tule strasznie mocno kochana za kilka dni poczujesz sie lepiej fizycznie bo psychicznie musi upłynąć bardzo duzo czasu żeby wróciło chociaż trochę do normalności. Czas łagodzi trochę ból ale w głowie na zawsze to zostanie.:-(
Odpoczywaj kochana i wracaj do nas jak najszybciej bo strasznie nam Ciebie brakuje
U nas bardzo paskudna pogoda i zimno
Widze ze Medio i Beatka pracują cięzko nad bocianem a ja czekam co wyszło z moich prac ;-)bocianowych za kilka dni będę wiedziała a jak nic nie wyszło to za kilka dni powrót do łapania bociana
Podziel się: