kasiaa91
Fanka BB :)
Kompletnie ale moim pierwszym objawem ciąży (poza brakiem okresu oczywiście) w poprzedniej ciąży były ruchy dzieckaA jak twoje samopoczucie? Jakies objawy ciążowemdłości?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kompletnie ale moim pierwszym objawem ciąży (poza brakiem okresu oczywiście) w poprzedniej ciąży były ruchy dzieckaA jak twoje samopoczucie? Jakies objawy ciążowemdłości?
Może to poprostu plamienie srodcykliczne albo implantacyjneA ja chyba nie dotrwam do testowania...6 dni po piku pojawiło się plamienie. Ostatnia miesiączkę miałam 21.09 (karmie piersią) coś się przyblokowało. Zobaczymy czy się rozkręci. Na dodatek chyba dopada mnie jakąś choroba. Kręgosłup tak mnie boli jakbym nie wiem co robiła. Nie miałam tak nigdy na @. Dziwny ten cykl oj dziwny. Niby na @Za wcześnie a tu plamienie
Oooo jeszcze ciekawiejPowiem Ci, ze przy pierwszej ciazy, wlasnie ok. Tygodnia po owulacji mialam podobne objawy - czulam się, jakby mnie choroba miala rozłożyć, plecy tez bolaly a później później okazało, że to ciaza [emoji87]
Mi ciąża i laktacja zrobiły cuda z cerą. Zero krostki, skóra wyglada kilka lat młodziej.Ja mam wyjatkowo ladna cere teraz. Nigdy takiej nie mialam...no moze jako dziecko. Moj nawet ostatnio sie pytal czy mam makijaz bo mam taka ladna cere. Nie zmienilam diety a kosmetyki od conajmniej maja ciagle te same. Ciekawe czego to sprawka...moze faktycznie podwojna owulacja haahha...mogla by mi taka twarz zostac![]()
Czas pokaże co z tego wyniknieMoże to poprostu plamienie srodcykliczne albo implantacyjne
U mnie niestety nic nie zmieniłyMi ciąża i laktacja zrobiły cuda z cerą. Zero krostki, skóra wyglada kilka lat młodziej.
48 godzinW pierwszej ciąży plamienie miałam w dniu @ brązowe jakieś. Ale było dla mnie podejrzane i zrobiłam test wyszedł cień. Teraz to jakieś dziwne. Kiedy po takim plamieniu powinien coś wykazać test?
U mnie w ciazy byl dramat do 20 tc ale bylam na duphastonie i sadze ze dlatego bo po przejsciu na luteine to mineloMi ciąża i laktacja zrobiły cuda z cerą. Zero krostki, skóra wyglada kilka lat młodziej.
Ja miałam idealną cerę w ciążyU mnie w ciazy byl dramat do 20 tc ale bylam na duphastonie i sadze ze dlatego bo po przejsciu na luteine to minelo