Atramentowa
Fanka BB :)
Ja może też zatesteuje, chociaż lakarka nie widziała owulacji.. Ale wiadomo że nadzieja umiera ostatniaKtóra testuje ze mną końcem listopada początkiem grudnia?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja może też zatesteuje, chociaż lakarka nie widziała owulacji.. Ale wiadomo że nadzieja umiera ostatniaKtóra testuje ze mną końcem listopada początkiem grudnia?![]()
To identycznie jak u mnieA kiedy planujesz testować? Ja w tym cyklu nie robilam testów,ale bylam u lekarza i powiedział, że celuje, że owulacja będzie wlasnie ok.20-21.11,
Ja mialam 20
To idealnie jak u mnie. Z tym, że ja 29 mam mini zabieg i będę próbować się już wtedyJa może też zatesteuje, chociaż lakarka nie widziała owulacji.. Ale wiadomo że nadzieja umiera ostatniamój planowany termin @ na 1-2 grudnia
Nie, dzisiaj jakieś plamienia - skończyło się idealnie po tylu dniach co kazdy mój okresA to krwawienie nadal jeszcze jest?
Ja może sprawdzę w niedzielę, to wypada wg moich obliczeń teoretycznie 12 dpo. A jak będzie biało to już poczekam na tą @...To idealnie jak u mnie. Z tym, że ja 29 mam mini zabieg i będę próbować się już wtedy![]()
U mnie piersi to odrębna historia niestety... Bolą w zasadzie i są większe od połowy cyklu. I właśnie w poniedziałek usuwam ostatnie dwa gruczolakowłókniaki i będzie już czystoJa może sprawdzę w niedzielę, to wypada wg moich obliczeń teoretycznie 12 dpo. A jak będzie biało to już poczekam na tą @...
To schizowanie w tym czasie czekania na test jest straszne dla mnie. Nigdy nie miałam żadnych bólów podbrzusza ani jajników przed terminem okresu a od kiedy się staramy o dzidzi to nagle wszystko czuje. Jak to jednak wcale sobie nie można ufać w tych czasach
U mnie jedynym pewnym objawem wczesnej ciąży było zawsze nagłe i widoczne gołym okiem wypełnienie piersi więc dopóki tego mi mąż nie potwierdzi to test ciążowy będzie formalnością![]()
ja mam dopiero testowanie 10 grudnia, akurat będę na wyjeździe służbowym w UK. W razie czego to zabiorę jeden do walizkiJa najwcześniej kolo 3 grudnia [emoji16]
Myślę zacząć już od końca listopadaOoo to pewnie będziemy testować podobnieA Ty kiedy planujesz?