Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w ogóle nie jestem typem biegającym po sklepach - wolę on-line, in real zobaczyć rzeczy droższe... Tak już obejrzałam wózek...Hej [emoji3590] ja się melduję, że już w domu.. Obeszło się na strachu, ale cieszę się, że wszystko gra! Totalnie ominął mnie BF ale mam nadzieję że Wy chociaż zadowolone z zakupow [emoji3590]
Oo, wszystkiego najwspanialszego!Hej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 latniewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu ❤
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka![]()
Milej niedzieli mamuski![]()
Mam w domu tribiotyk wiec nim posmarowałamOo, wszystkiego najwspanialszego!
Co do opryszczki to mnie wyskoczyła przedwczoraj, ale jest na tyle mało upierdliwa że nawet nie szukałam niczego dozwolonego do smarowania. Myślę że jeszcze 2-3 dni i zniknie ☺
U mnie od wczoraj wieczora ciche dni z małżem... Obraża się jak dzieckoposzło o wymianę opon i chodzi teraz nadąsany
ja z kolei przestałam się jakoś ciazowo czuć
dobrze ze juz jutro wizyta bo pewnie i tak musiałabym przyspieszyć. Ale nawet nie wyobrażacie sobie jak się boję
![]()
Wszystkiego najlepszego !!!Hej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 latniewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu ❤
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka
Wszystkiego najlepszegoHej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 latniewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu ❤
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka
Jej ale sytuacja! Jednak te ciążowe zmysły płatają nam figleJestem po najdziwniejszej nocy...
Mój mąż zaczął dla mnie śmierdzieć czosnkiem... Jak kolwiek głupio to nie zabrzmi... [emoji23]
Wykąpany, wypachniony a jak tylko wszedł do pokoju poczułam czosnek... Leży obok a mi się zbiera na wymioty bo czuje od niego czosnek.. (oczywiście nie jadł nic z czosnkiem)... Jest to taka przykra sprawa, że masakra... Macie/miałyście kiedyś coś podobnego?? Nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić... Chyba będzie biedak spał na kanapie w salonie..
Wszystkiego najlepszegoHej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 lat [emoji36] niewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu [emoji173]
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka [emoji36]
Milej niedzieli mamuski [emoji39]
Wszystkiego najlepszego [emoji4]Hej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 lat [emoji36] niewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu [emoji173]
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka [emoji36]
Milej niedzieli mamuski [emoji39]