reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobranoc Dziewczyny!

kinder01.gif

reklama
Cześć Kobietki.
Jeden dzień mnie nie było a tu.... masakra. Normalnie nie wierzę.
Dorotko napisałam Ci kilka słów na 28 i jestem z Tobą , mocno Cię ściskam.

A ja mam jutro wolne i muszę porobić to i owo na urodziny mojego Alka.

Jarzębinko masz ochotę na coś śledzikowego to służę pomocą. Powinnam mieć jakieś przepisy na sałatki bo czasem robię. Jeśli chcesz to jutro coś skrobnę.

Witam się!
Beatko jak u Ciebie, u mnie owulka sie zbliża, dzis test owulacyjny pozytywny.
Dorotko TULĘ MOCNO.
Anka 34 pozdrawiam, to na kiedy masz dokładnie termin porodu?

Jarzębinko,masz ochotę na coś śledzikowego to służę pomocą. Powinnam mieć jakieś przepisy na sałatki bo czasem robię. Jeśli chcesz to jutro coś skrobnę.

jakby sie cos znalazło to chetnie, bo ile można robic śledzie w śmietanie :-( coś nowego by sie przydało :tak:

Dorotko, przytulam

Beatko, Medio, to do dzieła starczki , bociany juz do nas doleciały wiec załapać jakiegoś :tak::-D

miłego dnia :rofl2:

HEJ laski

Medio mam 13 dc, i chyba jest ta owulacja- wczoraj bolało mnie podbrzusze i prawy jajnik, temp nie mierze i testów nie robię....;-) Idę na żywioł....hahaha.....;-)

Jarzębinko a może jakieś przepisy z netu, ja tak robie.....;-)

Ale dziś śliczna pogoda

reklama
Witam cieplutko kochane kobitki
Dorotko tule strasznie mocno kochana za kilka dni poczujesz sie lepiej fizycznie bo psychicznie musi upłynąć bardzo duzo czasu żeby wróciło chociaż trochę do normalności. Czas łagodzi trochę ból ale w głowie na zawsze to zostanie.:-(
Odpoczywaj kochana i wracaj do nas jak najszybciej bo strasznie nam Ciebie brakuje
U nas bardzo paskudna pogoda i zimno
Widze ze Medio i Beatka pracują cięzko nad bocianem a ja czekam co wyszło z moich prac ;-)bocianowych za kilka dni będę wiedziała a jak nic nie wyszło to za kilka dni powrót do łapania bociana

Do góry