Cześc dziewczyny, czy któraś z was miała badanie `KIR?Czyli komórki a nie zarodki a jaką macie fragmentację dna
Mi wyszło KIr AA co oznacza, że po transferze muszę brac dodatkowy zastrzyk z accofil.
Czy jest ktoś kto ma doświadczenie z tym lekiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Cześc dziewczyny, czy któraś z was miała badanie `KIR?Czyli komórki a nie zarodki a jaką macie fragmentację dna
JA też mam takie zalecenia ze względu na KIR, czy pomogło? Transfer się udał?Zalecenia od Paś.nika? Acoffil masz zlecony na KIRy?
Czy miałaś accofil ze względu na KIR? A też mam takie zalecenia, czy u ciebie pomogło, transfer się powiódł?Ja bralam sam accofil . Do jednego podejscia mialam najpier wlew a pozniej od dnia transferu po 0.2 codziennie . Do kolejnej proby tylko podskornie w tych samych dawkach
No ciekawe ciekawe!!!Wiem, ale to bliźniaki bo zrobione w tym samym czasieżarcik ofkorz, wiesz ze ja nie jestem wielką fanką ciąż bliźniaczych.
W naszym przypadku ciąża ma być zdrowa i jak najmniejszego ryzyka :-)
Ja miałam i też aa. Wystarczył wlew accofil kilka dni przed transferemCześc dziewczyny, czy któraś z was miała badanie `KIR?
Mi wyszło KIr AA co oznacza, że po transferze muszę brac dodatkowy zastrzyk z accofil.
Rozumiem, że transfer się powiół, ja mam wlew w sobotę i póżniej zastrzyki po transferze, boję się robić sobie nadzieę bo to nasz 4 procedura.Ja miałam i też aa. Wystarczył wlew accofil kilka dni przed transferem![]()
Tak, po wlewie leżałam 10min i do domkuRozumiem, że transfer się powiół, ja mam wlew w sobotę i póżniej zastrzyki po transferze, boję się robić sobie nadzieę bo to nasz 4 procedura.
Czy po wlewie funkcjonuje się normalnie? Mogę jechać sama do kliniki?
Dziękuję, może i nam się powiedzie.Tak, po wlewie leżałam 10min i do domkuszybko i sprawnie
![]()
Ja przy Pai 1 będę brała heparyne już przed transferemCześć dziewczyny jestem nowa na tym wątku, mam za sobą 3 nieudane inseminacje i teraz zaczynam z in vitro. Dzisiaj miałam pierwsza wizytę gin zleciła badania i czekam na wizytę u genetyka. Sama zrobiłam sobie badania na trombofilie i wyszły mi 2 mutacje V Leiden i PAI 1, moja lekarka twierdzi że nic z tym nie robimy jak narazie dopiero jak będę w ciąży to heparyna. Narazie jak chce moge brać acard ale ponoć nie muszęjuż nie wiem sama co o tym myslec i co robić. Brać ten acard czy nie? In vitro dopiero za parę miesięcy. Może która z was powie mi coś więcej o tych mutacjach i coś podpowie
![]()
Cześc dziewczyny, czy któraś z was miała badanie `KIR?