Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje, całkiem w pytkę zdjęciaDzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy
Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
Musiałam włączyć bajki na Tv aby przez chwilę udało się zrobić jakieś zdjęcie.
Ewidentnie nie umiem robić dziecku sesji zdjęciowych![]()
Przebieranie pieluchy to 10 minut uciekania i chichraniaOj moja też na plecach to z wielkim trudem jak już musimy przebrać pieluchę....a tak to od razu siup na brzuch![]()
A dziś dopisuje mi humor, chociaż po wczorajszej gastroskopii gardło trochę boliGratulacje, całkiem w pytkę zdjęcia
A jak Ty się kochana czujesz?
Przebieranie pieluchy to 10 minut uciekania i chichrania![]()
Legginsy z pepcoDzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy
Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
Jeszcze swojego nie oddałaś do okna życia? Mnie cały czas kusiA dziś dopisuje mi humor, chociaż po wczorajszej gastroskopii gardło trochę boligorzej jak mi małż popsuje humor jak zaraz wróci z pracy
Kluczem do udanej sesji zdjęciowej w domowych warunkach jest pajacowanie przed dzieckiem z jednoczesnym wydawaniem onomatopeicznych dźwiękówDzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy
Niby tam zaczerwienione jest za 2 tygodnie mam wyniki wycinka do odbioru. Święta się zbliżają nie mam serca oddać goJeszcze swojego nie oddałaś do okna życia? Mnie cały czas kusi
Mam nadzieję, że wyniki gastroskopii są ok.
Musisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźneMoja też leży, tylko i wyłącznie przy pajacowaniu, poniżej zaległe z 7 msca