Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla babci ❤Wyobrazcie sobie, że moja babcia rano została napadnięta i pobita. Po 11 znalazł ją ledwo żywą moj wujek, który wezwal policje i pogotowie. Do teraz nie miała zrobionego tomografu. Dopiero co ją wzieli na badanie. Po prawie 11h. Paranoja... jeszcze zeby to była mloda osoba ok, ale starsza? Gdzie schorowana i nie wiadomo czy cos sie nie dzieje w głowie...? Makabra.
No mojego to ja bym zamordowała za to.Ostatnio jak otworzyłam lodówkę to mnie szarpało na wszystkie strony.. A okazało się, że półtora tygodnia temu mój małżonek na szybko schował patelnie do piekarnika z resztą pieczarek na zapiekanki [emoji3061] zakwitły... Wyobraźcie sobie ten smród i moje zdziwienie [emoji3061][emoji15]
o rany.. Życzę dużo zdrowia dla babci. Gdzie została napadnięta? W domu? A szpitale to faktycznie trzeba ganiać, bo to co się dzieje to jest masakra.Wyobrazcie sobie, że moja babcia rano została napadnięta i pobita. Po 11 znalazł ją ledwo żywą moj wujek, który wezwal policje i pogotowie. Do teraz nie miała zrobionego tomografu. Dopiero co ją wzieli na badanie. Po prawie 11h. Paranoja... jeszcze zeby to była mloda osoba ok, ale starsza? Gdzie schorowana i nie wiadomo czy cos sie nie dzieje w głowie...? Makabra.
ja chciałam mieć zawsze trójkę, mąż się waha między dwójką a trójką, mówi że zovaczy jak będzie po dwójceA naszym marzeniem jest mieć najmniej 3. Max 4 dzieci. Wszyscy maja problem z tym, bo po co NAM TYLE dzieci. Wystarczy dwójka A najlepiej to jedno i tyle, bo trzeba wracac do pracy. Wlasnie słowa mojej mamy jak i tesciowej...![]()
o jak cudownie że już piątekCześć dziewczyny, dobrze że już piątek
Powodzenia na dzisiejszych wizytach![]()