MOTYLEK131996
Fanka BB :)
Hejka
dziewczyny kiedy planujecie kupić wózek? Bo ja już zaczęłam oglądać i co jeden to ladniejszy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luty/marzecHejkadziewczyny kiedy planujecie kupić wózek? Bo ja już zaczęłam oglądać i co jeden to ladniejszy
![]()
A pomysł sobie jak któraś ma puste jajo albo pozamaciczna...to w tedy nie wiem jak by to był bez usgNie wyobrazam sobie, nie miec usgmoja szwagierka chodzi na nfz do gin i 6 tyg nie miala juz usg.
Ja też nie znajduje i narazie go schowałam.. mąż stwierdził że go wyrzuci heheDla mnie to też takie nie do końca jasne. Po prostu rzuciłam temat co Wy o tam sądzicie
Ja po mimo 13tyg nie słyszę serduszka przez detektor, nie wiem czy źle szukam czy tak się chowa![]()
Wiec wole isc prywatnie, wiem ze to kupa kasy ale trudno aie mowi. Kasa nie jest najwazniejsza.A pomysł sobie jak któraś ma puste jajo albo pozamaciczna...to w tedy nie wiem jak by to był bez usg
Na ostatnią chwilę, niedługo przed porodem.Hejka [emoji4]dziewczyny kiedy planujecie kupić wózek? Bo ja już zaczęłam oglądać i co jeden to ladniejszy [emoji3059]
No ja sie z detektora narazie wyleczylam... Szukalam 4 razy w 12 tygodniu i tez nie znalazlam ani razu. A stres straszny przez to mialam, dopki nie poszlam na prenatalne. Lekarka, kyora robila mi prenatalne oczywiscie mnie ochrzanila i powiedziala, ze detektora to moge kolo 20 tygodnia uzywac, wtedy powinno byc slychac. Wiec ja sobie narazie daruje, lezy w szafie. A w poprzedniej ciazy bylam fanka detektoraDla mnie to też takie nie do końca jasne. Po prostu rzuciłam temat co Wy o tam sądzicie
Ja po mimo 13tyg nie słyszę serduszka przez detektor, nie wiem czy źle szukam czy tak się chowa![]()