reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Kochana za odpowiedź. Ja też mam taki brunatny sluz bardziej, ale do wczoraj za każdym razem jak jde do ubikacji. Bol taki przedmenstruacyjny, a beta dopiero w poniedziałek. Bardzo sie boję :(
Głowa do góry, jak nie masz już tego brudzenia, to dobry znak. Ja miałam 2 dni😉jutro też idę na betę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Znowu ja nie mogę spać po nocach, ciągle się budzę o 3 i nie mogę później zasnąć... Nie wiem czy to hormony... powoli zaczynam nie znosić nocy,bo się męczę 😔

reklama
Wczoraj wzięłam 2 zastrzyk bemfola i po 10 minutach ta masakryczna migrena, która mnie trzymała cały dzień przeszła. I już do nocy było cudownie. Niestety dzis znów obudziłam się z bólem głowy [emoji36] Aż mam ochotę na kolejny zastrzyk jak tak pomaga[emoji2957]

Faktycznie z przejęcia na mogłam zasnąć.
Punkt 2 zeszłam. Trochę problemów z oderwaniem folii 😂😂😂 i poszło.
Później do 4 nie mogłam spać z przejęcia.
Dobrze, że dziś weekend. Przynajmniej nie jesteś zmęczona w pracy. Chciałabym zasnąć i obudzić się już po punkcji, a lepiej po transferze 😄

Wczoraj wzięłam 2 zastrzyk bemfola i po 10 minutach ta masakryczna migrena, która mnie trzymała cały dzień przeszła. I już do nocy było cudownie. Niestety dzis znów obudziłam się z bólem głowy [emoji36] Aż mam ochotę na kolejny zastrzyk jak tak pomaga[emoji2957]
To wychodzi na to ,że bóle głowy są zapisane w stymulację u mnie dodatkowo mdłości i czasami jakieś takie skurcze mocne które trwają sekunde

reklama
Do góry