Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też bym wzięła 12+3Hej. Kiedy najlepiej zrobić USG genetyczne pierwszego trymestru? Mam do wyboru dwa terminy u świetnego specjalisty od USG i się zastanawiam na kiedy się zapisać. Pierwszy termin wypadnie w 12+3, a drugi 13+3.
Chyba zależy od interpretacji wieku ciążyA ja się wyłamie i powiem,że 13+3. U mnie był problem, na badaniach 2 trymestru, bo dziecko było maleńkie (okazalo się młodsze) i było dużo trudniej dopatrzeć się potrzebnych struktur. Na pierwszych też byłam jakoś w 12 tygodni, to się okazało, że był to 11. Czym większe dziecko tym lepiej widać. Choć rozumiem, sama jestem niecierpliwa..![]()
Ja na drugie prenalne jadę 22 + 3 . Dla mnie to za długo ale lekarz mówi że ok więc się słuchamChyba zależy od interpretacji wieku ciążydla mnie np 11 +3 to jest 12 tydzień ale wiem że jeśli chodzi o prenatalne to oni liczą skończony tydzień więc dla nich 11 +3 to będzie jeszcze 11 tydzień
Ja bym wybrała 12+3, sama idę w tym tygodniu i będę wtedy 12+4Hej. Kiedy najlepiej zrobić USG genetyczne pierwszego trymestru? Mam do wyboru dwa terminy u świetnego specjalisty od USG i się zastanawiam na kiedy się zapisać. Pierwszy termin wypadnie w 12+3, a drugi 13+3.