Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja o 6:00piąteczka, ja wstaje 5:30
Boję się co będzie jak będę musiała ogarnąć dwójkę do wyjazdu do żłobka i przedszkola![]()
Tak. Mieszkam od ruchliwej ulicy, ludzie sami starsi w okolicy i palą śmieciami i wszystkimA myjecie normalnie okna? Ja mam takie usyfione, patrzec na nie nie moge, ale jakos w ciazy zawsze unikalam mycia okien
Ja jeszcze nie myje, nie sprzątam porządnie tylko pobieżnie- w czwartek prenatalne i po nich się wezmę do robotyA myjecie normalnie okna? Ja mam takie usyfione, patrzec na nie nie moge, ale jakos w ciazy zawsze unikalam mycia okien
ja się zbieram do umycia, mieszkam przy głównej drodze i sie niesie, najgorzej ze na 3 piętrze i mam takie dziwne okna ze górne części od zewnątrz będę kombinować jak umyć bo jest straszny dostęp do nich.A myjecie normalnie okna? Ja mam takie usyfione, patrzec na nie nie moge, ale jakos w ciazy zawsze unikalam mycia okien
myśle że u nas też się skończy na tym że to jednak mąż pomyje oknaJa dostalam zakaz od kardiologa do zasuwania :/ na szczęście w zasadzie wszystkim takim wyręcza mnie mąż.. ja jestem tzw jednopalczasta [emoji6]
Za to śmiało mogę powiedzieć, że mam w nim solidne wsparcie.