Kundlica
Fanka BB :)
U mnie 3 kalendarzowy i 4 ciąży [emoji3059] masakra!Ja też bardzo często zaglądam [emoji28]Aż trudno uwierzyć,że to już 4 miesiąc l. U mnie w aplikacji 4 serduszka prawie zapełnione [emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 3 kalendarzowy i 4 ciąży [emoji3059] masakra!Ja też bardzo często zaglądam [emoji28]Aż trudno uwierzyć,że to już 4 miesiąc l. U mnie w aplikacji 4 serduszka prawie zapełnione [emoji3]
Czyli już pewne że Rozalka?Dzień dobry ciocieto mój zdrowa Rozalka. Ryzyko Wad nam wyszły baaaardzo niskie. Malutka była grzeczna
pani doktor dokładna.. Zapłaciłam 300zl.usg miałam 40min. Bylo warto!!! Tak się cieszę że jest zdrowa. Boże
Tak pewne, pani dr widziała wyrostek odpowiadający dziewczynceCzyli już pewne że Rozalka?extra moja Lili? ( tu się jeszcze okaze) będzie miała koleżankę
![]()
Piękna Rozalka
Mam tą samą aplikację, zaglądam tam każdego dniaTak z ciekawości.. Któraś tak jak ja jara się zmieniającymi się cyferkami?Jakoś tak każdego dnia zaglądam ile już jest i cieszę się z każdego dnia więcej![]()
Zobacz załącznik 1345205![]()
Gratulacje ślicznej dziewczynkiDzień dobry ciocieto mój zdrowa Rozalka. Ryzyko Wad nam wyszły baaaardzo niskie. Malutka była grzeczna
pani doktor dokładna.. Zapłaciłam 300zl.usg miałam 40min. Bylo warto!!! Tak się cieszę że jest zdrowa. Boże
Czekamy na wieściAle cudowne zdjęciaja też dziś ten sam tydzień, zobaczymy jak moja dziołcha figluje ;p
Musiałabym chyba mnóstwo "drwalów" z McDonald's zjeśćAle cudo! [emoji7] A ja przeczytałam jak bezmózg że małe ma już prawie 11 cm i myślę sobie jak Ty je wykarmiłas na końcówce 13tego tygodnia do takiego rozmiaru! [emoji23][emoji23][emoji23]