reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Pochwalimy się piaskowym obrazkiem:

jasmina111
Fan(ka)
witam sedecznie po małej nieobecności
Iwonko - pozdrwaiam i życzę dużo przespanych nocek do porodu. :-)
Sikoreczko - piękny ten obrazek, cóż to za metoda? Może z Jaśminką bym cosik takiego pokąbinowała
Bodzinko - Buziaczki dla Twojego smyka, niech zdrowieje bo jego narzeczone włoski rwą pewnie z główek co się dzieje z tym Karolkiem.:-)
pozdrawiam
Iwonko - pozdrwaiam i życzę dużo przespanych nocek do porodu. :-)
Sikoreczko - piękny ten obrazek, cóż to za metoda? Może z Jaśminką bym cosik takiego pokąbinowała
Bodzinko - Buziaczki dla Twojego smyka, niech zdrowieje bo jego narzeczone włoski rwą pewnie z główek co się dzieje z tym Karolkiem.:-)
pozdrawiam
Agatka_BB
IX Lachon BB
Sikoreczka ale sie nam zmieniasz
jak zwykle śliczna jesteś
Bodzia dobrze ze juz go nie meczy tak bardzo
Megusku a ty co dzisiaj taki chumorek nijaki
Mały spi a ja próbuje cos popracowac... ale ciagnie mnie do was wiec bede zerkac
jak malo piszecie to jakos idzie mi ta praca ale jak zaczynacie gawędzieć to.....

Bodzia dobrze ze juz go nie meczy tak bardzo
Megusku a ty co dzisiaj taki chumorek nijaki

Mały spi a ja próbuje cos popracowac... ale ciagnie mnie do was wiec bede zerkac

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Mieszkanko sprzątnięte, podłoga aż sie błyszczy. Oliwka spi już od jakiegoś czasu. Za oknem pada, ciągle pada..............fuj, nie cierpie takiej pogody 
Wtrząchnęłam zupke chińską, ale dalej głodna jestem, idę oblookać lodówkę
.
A tak mnie naszło dzisiaj, że zrobiłam małżowi listę zakupów i będę robić gołąbki, bo tak bardzo lubię, a jeszcze smaka mam takiego, że szok, to po południu machnę gołębie, będą na 2 dni (mejbi, bo ja potrafię i nawet 10 w ciągu jednego dnia pochłonąć
).I Oliwka lubi gołąbki, to też poje. Bo ja to wiecie, robią po swojemu, duuuużo mięska mielonego daję, nawet więcej niż ryżu
. I sosik pomidorowy....mmm...rozmarzyłam się 
A to parę fotek z wczoraj, później może jeszcze jakies dorzucę:

Wtrząchnęłam zupke chińską, ale dalej głodna jestem, idę oblookać lodówkę

A tak mnie naszło dzisiaj, że zrobiłam małżowi listę zakupów i będę robić gołąbki, bo tak bardzo lubię, a jeszcze smaka mam takiego, że szok, to po południu machnę gołębie, będą na 2 dni (mejbi, bo ja potrafię i nawet 10 w ciągu jednego dnia pochłonąć

A to parę fotek z wczoraj, później może jeszcze jakies dorzucę:

reklama
jasmina111
Fan(ka)
Dziewczyny czy mogę nasmarować zawiasy w drzwiach zwykłym olejem sporzywczym? Kurcze drzwi mi skrzypią i szlag mnie od tego trafia a maż nigdy nie ma czasu.
Podziel się: