KaMaLi
Fanka BB :)
Imbirowe cukierki mogą pomócJa dzis umieram na mdłości, normalnie nie narzekam zbytnio, ale dziś samopoczucie do chrzanu, a to dopiero zaczyna się 6 tydzień. Jak sobie z tym radzić?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Imbirowe cukierki mogą pomócJa dzis umieram na mdłości, normalnie nie narzekam zbytnio, ale dziś samopoczucie do chrzanu, a to dopiero zaczyna się 6 tydzień. Jak sobie z tym radzić?![]()
U mnie też zaczęły się mdłości. Zjem coś i potem tak mi jakoś ciężko.Ja dzis umieram na mdłości, normalnie nie narzekam zbytnio, ale dziś samopoczucie do chrzanu, a to dopiero zaczyna się 6 tydzień. Jak sobie z tym radzić?![]()
Ja tak mam od ponad tygodnia i do tego potworny ból głowyJa dzis umieram na mdłości, normalnie nie narzekam zbytnio, ale dziś samopoczucie do chrzanu, a to dopiero zaczyna się 6 tydzień. Jak sobie z tym radzić?![]()
Ja tez, ale czuje ze od wczoraj sie to wzmogło, głowa na szczęście nie boli, ale uczucie mdłości w ogóle nie odpuszcza, do tego ja nie zjem co 2,3 godz. to głód wręcz wywołuje już odruch wymiotny.Ja tak mam od ponad tygodnia i do tego potworny ból głowyciężko tak funkcjonować szczerze mówiąc
![]()
Współczuję z takimi dolegliwościami w pracy, ja jeszcze miesiąc jestem na macierzyńskim a później od razu idę na L4.Ja tez, ale czuje ze od wczoraj sie to wzmogło, głowa na szczęście nie boli, ale uczucie mdłości w ogóle nie odpuszcza, do tego ja nie zjem co 2,3 godz. to głód wręcz wywołuje już odruch wymiotny.
Jak ja to ogarnę w pracy, żeby się nikt nie zorientował![]()
A ja ostatnie dni spędzam głównie na spaniu. Odcina mnie całkowicie do spania.U mnie też zaczęły się mdłości. Zjem coś i potem tak mi jakoś ciężko.
Extra! Też bardzo chciałam "zdążyć " zanim wrócę do pracy, no ale plany planami a życie życiemWspółczuję z takimi dolegliwościami w pracy, ja jeszcze miesiąc jestem na macierzyńskim a później od razu idę na L4.
Oo widzisz, u mnie głównie zaczęły się bóle głowy i to, że tak mi niedobrze. Ale nie wiem, czy te bóle głowy mogą być spowodowane ciąża czy to od czegoś innego. Ja póki co nie mam aplikacjiA ja ostatnie dni spędzam głównie na spaniu. Odcina mnie całkowicie do spania.
I tez w ciągu dnia zaczyna być mi czasem tak ciężko na żołądkudziś 6+3
Btw korzystacie z jakiś apek?
Ja mam na razie 3
Preglife
Ciąża+
HiMommy!
Nie wiem jeszcze która ze mną zostanie
U mnie też Preglife i Ciąża+.A ja ostatnie dni spędzam głównie na spaniu. Odcina mnie całkowicie do spania.
Ja mam na razie 3
Preglife
Ciąża+
HiMommy!
ja używam od 2 cykli Femometer i Flo, z tych dwóch wole zdecydowanie FemoA ja ostatnie dni spędzam głównie na spaniu. Odcina mnie całkowicie do spania.
Ja mam na razie 3
Preglife
Ciąża+
HiMommy!