reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mnie zaczyna martwić to, że po mału puchnę :-( obrączki od kilku tygodni już nie noszę (ale zawsze była przyciasnawa) jednak stopy wokól kostek to masakra. Nie dość, że spuchnięte, to na dodatek mam dużo popękanych czerwonych naczynek :-(
azile29
Czerwcowa mama'08
Mata nie jesteś sama. Ja obrączki nie niosze od 2 miesięcy. Nogi mam tak popuchniętę że kostki już dawno nie widziałam
.
No i naczynka też pękają, a do tego tak nogi bolą.............aż szkoda gadać. Ale pocieszające jest to, że już wszytko sie prawie kończy. Tylko 9 tygoni i będzie po wszystkim.

No i naczynka też pękają, a do tego tak nogi bolą.............aż szkoda gadać. Ale pocieszające jest to, że już wszytko sie prawie kończy. Tylko 9 tygoni i będzie po wszystkim.
reklama
Ciesze się dziewczynki że troszkę was rozweseliłam :-)
Kasia to fakt troche mnie na BB nie było ale już wróciłam
Edytko gratulacje ogromne!!!!
Mata ja nie puchnę ale popękane naczynka to jakiś koszmar, najgorsze jest to że pojawiły mi się szczególnie na twarzy, w okolicach nosa i delikatna siateczka na kościach policzkowych
Aniknulka a może jakieś jednorazówki poruszające się i szeleszczące na wietrze by je troche odstraszyły?
Kasia to fakt troche mnie na BB nie było ale już wróciłam

Edytko gratulacje ogromne!!!!
Mata ja nie puchnę ale popękane naczynka to jakiś koszmar, najgorsze jest to że pojawiły mi się szczególnie na twarzy, w okolicach nosa i delikatna siateczka na kościach policzkowych

Aniknulka a może jakieś jednorazówki poruszające się i szeleszczące na wietrze by je troche odstraszyły?
Podziel się: