reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agacinka, śliczna fotka, ze zgrabną Agacinką z małym brzuszkiem. :-)

Mata, masz piękną równiutką piłeczkę. Bombowa jest. :tak:

reklama
Aniaw23 i Flexy napisałam już do administratora w sprwie Waszego dostępu do wątku zamkniętego. mam nadzieję, że już niebawem go otrzymacie:-D

Ja też sie przyłączam do gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeden rozdział w życiu Edytko zamykasz i wchodzisz w nowy.

Mnie zaczyna martwić to, że po mału puchnę :-( obrączki od kilku tygodni już nie noszę (ale zawsze była przyciasnawa) jednak stopy wokól kostek to masakra. Nie dość, że spuchnięte, to na dodatek mam dużo popękanych czerwonych naczynek :-(

Mata nie jesteś sama. Ja obrączki nie niosze od 2 miesięcy. Nogi mam tak popuchniętę że kostki już dawno nie widziałam:-D.
No i naczynka też pękają, a do tego tak nogi bolą.............aż szkoda gadać. Ale pocieszające jest to, że już wszytko sie prawie kończy. Tylko 9 tygoni i będzie po wszystkim.

A u mnie właśnie straszny wiatr wieje, aż strach wyjść z domu:zawstydzona/y:. Gdzie te nasze słońce, bo już tęskno mi do lata.

reklama
Ciesze się dziewczynki że troszkę was rozweseliłam :-)
Kasia to fakt troche mnie na BB nie było ale już wróciłam :tak:
Edytko gratulacje ogromne!!!!
Mata ja nie puchnę ale popękane naczynka to jakiś koszmar, najgorsze jest to że pojawiły mi się szczególnie na twarzy, w okolicach nosa i delikatna siateczka na kościach policzkowych :wściekła/y:
Aniknulka a może jakieś jednorazówki poruszające się i szeleszczące na wietrze by je troche odstraszyły?

Do góry