reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Grzechotka ja nie mialam. Tylko miesiaczke normalna, pomiedzy nie. Ale mi gin o ile dobrze pamietam mowil ze moga wystepowac plamienia w czasie brania tabletek, a zobacz co w ulotce pisza

No Piszą że Mogą Wystepować Nieregularne Krwawienia Ale To Chyba U Osób Które Mają Miesiączkę A Ja Jeszcze Nie Miałam Bo Karmię Piersią

Kurcze to już chyba zaczyna jakaś kurnikomania panować, bo mój Tomek na kurniku też przesiaduje ;-)
Swoją drogą ja kiedyś przesiadywałam na grach na wp i potrafiłam siedzieć tak całe noce, a na rano do pracy szłam :-p

Grzechotka ja mam Cilest i dopiero zacznę go zażywać, ale właśnie w ulotce czytałam, że na początku brania tabletek w ogóle antykoncepcyjnych mogą pojawiać się jakieś nieregularne plamienia lub krwawienia więc chyba to normalne:-).

Sylwia to masz szczęście, że Twój mąż nie jest takim maniakiem jak nasi...:angry::angry::angry::angry:

Jutrzenka właśnie ostatnio Ł zastanawiał się nad kupnem laptopa...już nie ze względu na mnie, ale na to, że jak jeździ w trasy to musi kręcić pauzy w trakcie jazdy i wtedy mu się nudzi jak spać nie może...a gra (zresztą ja dawniej też...do porodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) głównie w tysiąca...choć ostatnio tez w 3-5-8 i w literki...

A mój młody dzis ma jakiś senny dzień...jak zasnął sam w łóżeczku przed 11 to spał normalnie 2 godziny!!!!:szok::szok::szok: Co się u niego nie zdarza nigdy...chyba że na spacerze...a w ogóle to miał juz dziś chyba ze cztery takie 30 minutowe drzemki....WOW:crazy: Oby tylko w nocy spał....

I ja sie dopisuje do listy grudniówek które mają mężów uzależnionych od kompa :wściekła/y: Ja korzystam jak mojego nie ma bo też katuje gierkę- piłkę nożną... BLEEE...
I to od jakiegoś czasu w necie gra z ludźmi z całego świata :zawstydzona/y:
Aaaa! No i potrafił nawet ryby łowic na kompie!!!!!!!! hihihihi...

Oj widze że wszystkie grudniaki mają jakiś zjechany humor... Moja tak się zachowuje od kilku dni... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: KOSZMAR!!! Jednym słowem.
Nie można jej na chwilę zostawic bo się drze, trzeba panienkę cały czas zabawiac, dostarczac nowych wrażeń, robic z siebie wariata, śpi tylko po 5 minut, spacer na rączkach bo wózio w dupkę parzy... itd. :szok::szok::szok: Nie wiem co to jest.

Agatko jeśli chodzi o ten kleik to próbuj, ale ja uważam że to indywidualna sprawa każdego malucha :tak: i nawet jak jej wciśniesz 200ml z kleikiem, to jak ma się obudzic to i tak się obudzi. :tak:Takie jest moje zdanie... Nie wiem może się mylę. A wózki babe design są fajne.

Sylwia a prezent od teściowej dla małego rewelacja! tak się uśmiałam że hej... :-D:-D:-D

reklama
Ale wiecie co z tymi czopkami to chyba wszystkie babcie tak mają ;-)
Moja mama jak teraz była w odwiedzinach to mi przywiozła 10 opakowań po 10 sztuk:szok:
Obdarowałam już Sylwię z listopadówek, a i tak mi zalegają w lodówce...
No i naprzywoziła mi jeszcze 10 opakowań soli fizjologicznej...
No cóż mają długą datę ważności to się jeszcze drugie bobo załapie ;-)

Jestem w szoku, że pan i władca tyle czasu pozwala mi przy kompie siedzieć:szok:;-)

Do góry