reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki to gratuluje:tak:
Ja wczoraj jak szłam spac to pisałam że pośpie 1,5godz i karmienie a tu zonk:szok: mała wstała po 30 minutach zjadła 140 i dalej ciagła a tu butla pusta wiec smoka jej dałam i komar, po czym po 30 minutach głodna:szok: zrobiłam jej 60 zjadła 30 i usnęła... ale najlepsze... ja sie dziwie co jest grane zjadła całą butle i mało:crazy: patrze a tam w butelce połowa mleka nie rozpuszczona:szok::wściekła/y: czyli Daria wypiła 140 wodzianki a nie mleka!!!!!

reklama
daszka ja tez mieszkam w uk i to tylko prawie 2 lata i moj bank oferuje mi kredyt na 12.000 ł od reki :) warunki o ktorych mowisz dotycza raczej dobrego kredytu na dom bo gorszy kredyt i to na pokrycie 100% ceny domu tez dostaniesz i to juz po roku pobytu. szczegolnie jesli oboje jestescie zatrudnieni.
ataata sciany sie tez farbuje??
viki moze sie szykuje dluzsze spanie??
a ja znowu usypiam malutka na kolanach :)

stefanka...kurcze chcialabym zeby w koncu bylo dluzsze spanie..ale nie zapeszam bo pewnie moge se tylko pomarzyc:wściekła/y: a co do malowania..to staje po stronie ataaty...wlosy sie farbuje a sciany maluje:-):-D

U nas z kupkami już właściwie spokój, są raz dziennie lub raz na dwa dni ;)
Ale jak już się pojawią to lepiej ze spinaczem na nosie podchodzić ;-):-p
Oliś biedny tak się zmęczył tym wydzieraniem, ze mi dziecko już prawie w wanience poległo, a tak na dobre usnął jak Go ręcznikiem wycierałam i nawet nie obudziło Go ubieranie ;-)

Kasia ja nawet nie moge sobie wyobrazic takiej sytuacji bo Marcel ostatnio to przy ubieraniu po kapieli drze sie w nieboglosy. Tak samo bylo dzis na wazeniu, darl sie jakbym mu jakas krzywde robila:szok::szok::szok:

Daszka ja tutaj jestem juz 4 lata:szok::szok::szok: Nie mamy teraz prywatneglo samochodu bo R. jezdzi sluzbowym a ja jeszcze nie mam prawka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale w przyszlosci mysle ze bedzie. Ja to moze na raty sobie jakis wezme, bo takie malutkie te raty sa:) A jesli chodzi o kredyt z banku to dowiedzcie sie dokladnie bo ja dwa lata temu dostalam kredyt, a teraz dostalismy mortgage na dom wiec chyba nie jest tak trudno to zalatwic:)

AneczkaK i jak wlosy wyszly?? Mowisz ze lubisz eksperymentowac, a ja jesli chodzi o wlosy to jestem straszny boidudek, od lat ta sama fryzura:-p:-p:-p

Ataata termin mialam na 30listopada a urodzilam 4 grudnia:)
Powiedz mi jak ty to robisz ze mozesz tyle cytatow wstawiac do jednego posta? Ja umiem tylo jednego:zawstydzona/y::-(

Pewne i i tak wszystkie juz lulacie:-( i nikt mi nie odpisze:-:)-(.
Ale bede na was czekac juz z samego rana:tak::-p:-D

A uzywacie takich miękkich paputków-bucików jak wychodzicie na dwór? Kurcze - zawsze miałam problem jak małego ubierać, ale teraz to już masakra... ale jak widziałam ostatnio taką może 3 letnią dziewczynkę w spódniczce i BEZ rajstopek, a na dworze wcale nie było tak ciepło to mi aż oczy wyszły ze zdziwienia... na pweno Jaśka tak hartować nie mam zamiaru, chociaż moja Mama uważa że i tak za lekko go ubieram. A 18 stego jedziemy do Polski i to dopiero będzie jak zobaczy go Teściowa - już przez skypa się pytała "czemu Jasiek nie ma rajstop po spodniami, przecież on ma gołe nogi!"... aż się boję - chyba zostanę złą synową;-):-)

sylwia powiem Ci jak mi prześlesz te wszystkie dane privem, bo do jutra sie znowu rozgadacie i nie odnajde tych twoich danych:-p;-)

a żeby zacytowac pare wypowiedzi to na dole po prawej masz taki plusik (multicytat) i przy każdym poście który chcesz zacytować to wciskasz (zmienia sie kolor na czerwony) no i potem dajesz odpowiedź i te wszystkie posty Ci wskakują... tylko najlepiej wykasować zawartośc posta do której nie odpisujesz bo jak tego nie zrobisz to beda metrowe odpowiedxi z całymi zawartościami cytatów

ale zamieszałam mam nadzieje że coś jednak zrozumiesz;-)

daszka ja ubieram miękkie paputki do wózka... adidaski dopiero jak sie przesiądziemy do spacerówki

reklama
Do góry