reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
ja w piąty dzień po transferze juz test robilam bo wytrzymać nie mogłam i krecha wyszła 💪, trzymam kciuki ✊✊✊

Nocki w pracy miałam 🙈 i właśnie mój najdłuższy tydzień w pracy się skończył 🙈
To ja teraz trzymam kciuki za najdłuższy weekend 😁 nie schlej się za bardzo 😁-albo śpij się tak żebys tego nie pamiętała 😜😜😜 ps. Aniu nie dawaj się tak wykorzystywać na tych nocnych zmianach albo bierz podwójną stawkę 😁🤣🤣🤣🤣😜😜

reklama
To znowu ja...nie macie dość ...progesteron z 17 po dwóch dniach wskoczył na 52 po zwiększeniu dawki protulex ..czy teraz jest dobrze czy może za dużo
Nie może być za dużo :D ewentualnie 3 dni się nie załatwisz :p zaparcia są po progesteronie że hoho
Ps to może być dobry znak :) może beta rośnie i pogania naturalnego proga

reklama
Statystyka dotyczy wszystkich par. Widocznie miałaś silne zarodeczki :)
Sama nie wiem. Udały się 2 transfery z 10... zobaczymy.
A w których tc lekarz zdecydował o formie porodu? Bo moja lekarka twierdzi że jak dzieci będą ułożone głową do dołu to rodzimy naturalne. I zastanawiam się do którego tygodnia ciąży mają czas żeby się przekręcić 🤔
Nawet nie żartuj. Ja rodziłam krótko po tym sportowcu Bonku. Poczytaj jego historie a dokładniej jego córeczek.
U nas teraz 34tc, wczoraj lekarz powiedział że jeszcze może się przekręcić, chociaż mało prawdopodobne bo mało miejsca już ma, ja czytałam że do 36tc dziecko może się odwrócić , a ty naturalnie chcesz rodzic? Ja od początku ciąży wiedziałam, że chcę cc i nie było w ogóle mowy o naturalnym, mój lekarz nie ma nic do gadania, niech sam rodzi jak chce 😁😁😁
U mnie dzieć przekręcił się na 4 dni przed porodem w 36tc ciąży bliźniaczej. Także można.
Dzięki kochane....mam inny problem .boli przy siusianiu...przeziębiłam pęcherz...ta luteina ciągle wypływa z pochwy i gdzieś podzieliłam pęcherz...jakieś rady ..miałam wsiąść furalogine ale w ciąży nie stosuje się jej a ja przecież jestem w 5 dniu ciąży 😂😂😂
Wit c też pomaga. I trzeba dużo pić żeby wypłukiwać.
Ja na luteinę noszę normalnie podpaskę. W takie zimno ta wilgotność tylko szkodzi.

Do góry