Ja przy obu transferach czułam takie klucie dziwne, nawet bolało trochęHej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przy obu transferach czułam takie klucie dziwne, nawet bolało trochęHej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
Ja jak mi ginekolog przepisywał proga po owulacji podczas monitoringu też tak miałam. Płakałam jak bóbr, żeby za 10 min wyklinać meża. Pamiętam jaka wkurzona chodziłamJa dopiero 9 dni po transferze (5-dniowa blastka) byłam wściekła i ryczałam - wtedy poszłam zrobić test, wcześniej piersi mnie bolały ale ja biorę końskie dawki progesteronu i myślę, że to od tego
Kochana, właśnie miałam do Ciebie pisać jak tam po USG. Cieszę się i trzymam kciuki <3 u nas cisza, prosiłam żeby skontaktował się z nami lekarz dyżurujący, ale nas olaliMASZKA1988 coś wiesz jak zarodki się mają?
Mnie bolał brzuch trochę i popłakałam się bez powodu w pracy ale tak jak bóbr się zanosiłam łzamiHej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
Mnie bolał brzuch mocno z biodrami.. naciąganie takie że najlepiej było siedziećHej u mnie 5 dzień po transferze, dziś wszystko mnie wkurwia jak przed okresem...trochę brzuch boli...wy miałyście jakieś objawy ???
Urosept możesz braćDzięki kochane....mam inny problem .boli przy siusianiu...przeziębiłam pęcherz...ta luteina ciągle wypływa z pochwy i gdzieś podzieliłam pęcherz...jakieś rady ..miałam wsiąść furalogine ale w ciąży nie stosuje się jej a ja przecież jestem w 5 dniu ciąży![]()
Sok z żurawinyDzięki kochane....mam inny problem .boli przy siusianiu...przeziębiłam pęcherz...ta luteina ciągle wypływa z pochwy i gdzieś podzieliłam pęcherz...jakieś rady ..miałam wsiąść furalogine ale w ciąży nie stosuje się jej a ja przecież jestem w 5 dniu ciąży![]()
O szkoda, może maila napisz. Może ktoś jeszcze odpowie. Masz weekend jak na szpilkach w oczekiwaniu na swoją gromadkęKochana, właśnie miałam do Ciebie pisać jak tam po USG. Cieszę się i trzymam kciuki <3 u nas cisza, prosiłam żeby skontaktował się z nami lekarz dyżurujący, ale nas olali![]()