reklama
Ale nie jest powiedziane ze nas faceci nie kochaja po prostu rodzicielstwo troche ich orzeroslo.Byli dla nas najwazniejsi a teraz no coz poznasz co to ogromna milosc jak juz masz dziecko.Ja myslalam ze bardzo kocham rodzocow i meza ale jak sie pojawila corcia to łup spadl na mnie ooooogrom milosci.Dlatego facet odchodzi na dalszy plan i nawet jak wczesniej kochaliscie sie jak wariaty to rodzicielstwo przewraca wszystko do gory nogami i wystawia zwiazek na probe.Badania i czekania na wyniki. Jeszcze nigdy ivf nie mieliśmy więc czytam tu Was zawzięcie i głowa mi puchnie od tych wszystkich informacji a serducho pęka na kawałki przeżywając każdy dramat i zbieram siły do walki by być choć w 1/1000000 tak odważną jak Wy. Przeczytałam każdą możliwą dietę na płodność a że do 5-cio gwiazdkowej kucharki mi daleko to nieudolnie na moim domowym króliku doświadczalnym próbuje wszystko możliwe. Dobrze że mnie facet kocha...![]()
Bzykanko próbowaliśmy różne: 2 razy dziennie, nawet trzy razy dziennie ( nawet nie pytajcie jak ja wtedy chodziłamU nas pomógł profertil. Nie jest to może szałowa poprawa ale 3msc tabletek i bzykania co 2 dni i w ciąży jestem![]()

No to gratulacje jak udało się naturalnie@Karinka31 a propos scratchingu u mnie ciaza jest naturalna, wiec ani transferu ani scratchingu nie bylo. Ciaza jest w cyklu nastepnym od razu po punkcji.
Takze jak ma sie udac… to sie uda!

Ja teraz nie robię scratchingu bo od razu w kolejnym cyklu chce podejść do transferu , może bez niego się uda …
Pewnie jak jest dobry zarodek i zdrowe endometrium to sie uda!!No to gratulacje jak udało się naturalnietrzymam kciuki !!
Ja teraz nie robię scratchingu bo od razu w kolejnym cyklu chce podejść do transferu , może bez niego się uda …

Kachar
Fanka BB :)
Klinika Bocian, po kilku godzinach masz wynikiDziewczyny, czy któraś jest z Białegostoku i wie gdzie robią badania hormonów z wynikiem tego samego dnia?
Kachar
A jakie hormony masz zrobić?Dziewczyny, czy któraś jest z Białegostoku i wie gdzie robią badania hormonów z wynikiem tego samego dnia?
magda_lena85
Dziewczyny a czy któraś na początku ciąży miała takie jakby dziwne uczucie - jakby cały czas była podniecona ale tak fizycznie jakby cały czas w dole brzucha i takie dziwne uczucie na dole tez? Jezu nie wiem jak to opisać nawet bo to nie skurcze ale takie coś… cholera wie co ale czekając na ból piersi jako oznakę ze coś się jednak dzieje w tym organizmie doczekałam się jakiejś dziennej podniety
i nie wiem czy zwariowałam teraz czy coś się dzieje.
Poza tym pytanie czy jest sens badać betę po 6tc? Szukam jakiejś metody żeby przed ta Łodzią za tydzień sprawdzić czy ok zanim wydam miliony na badania a wizytę u swojego lekarza mam dopiero 27.01 i gdyby nie ta Łodz to bym się nie zastanawiała nawet a tak szukam jakby to jeszcze sprawdzić przed.

Poza tym pytanie czy jest sens badać betę po 6tc? Szukam jakiejś metody żeby przed ta Łodzią za tydzień sprawdzić czy ok zanim wydam miliony na badania a wizytę u swojego lekarza mam dopiero 27.01 i gdyby nie ta Łodz to bym się nie zastanawiała nawet a tak szukam jakby to jeszcze sprawdzić przed.
Chyba tylko USG na ten moment powie czy wszystko idzie dobrze. Może umów się na USG przed Łodzią.Dziewczyny a czy któraś na początku ciąży miała takie jakby dziwne uczucie - jakby cały czas była podniecona ale tak fizycznie jakby cały czas w dole brzucha i takie dziwne uczucie na dole tez? Jezu nie wiem jak to opisać nawet bo to nie skurcze ale takie coś… cholera wie co ale czekając na ból piersi jako oznakę ze coś się jednak dzieje w tym organizmie doczekałam się jakiejś dziennej podnietyi nie wiem czy zwariowałam teraz czy coś się dzieje.
reklama
laChance
Również miałam zarodek 4.1.1 czyli najlepszy a była biochemiczna jak u ciebie. W kolejnym cyklu podeszłam od razu do transferu kolejnego i jestem w 14 tc obecnie. Wiem ze ci smutno ale nie łam się będzie dobrze. Potzreba jescze troszkę cierpliwości. A ze beta ruszyła to dobry znak. Może endo za słabe? Ile mialas cm? Zanim zrobisz kolejne badania spróbuj jescze raz.Najgorsze jest ze człowiek nie wie czemu się nie udało , zarodek niby 4AA![]()
Podziel się: