reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry.

Cześć

Wczoraj udało nam się wyjść ze szpitala. Za trzy dni mamy iść na kontrole. Kupy w miarę się unormowały, Inga zaczęła przybierać. Niestety przy okazji RTG płuc wyszło, że ma coś z serduszkiem. Z lewą komorą. W piątek mam dostać skierowanie do kardiologa. Kurcze załamałam się.........

Bira trzymamy kciuki za serduszko Ingusi.

No i dzwonilam do siebie na basen i temperatura w brodziku jest 32 stopnie a w basenie rekreacyjnym 29 i jest woda tylko chlorowana.
Pani niby przekonywala mnie ze przychodza mamy z dziecmi malymi ale ja boje sie, tym bardziej ze moj maly tak reaguje swimi wysypkami:zawstydzona/y:

Ja bym nie ryzykowała ze skórą Szymonka.
W sprawach biznesowych nie pomogę, bo się na tym nie znam.

Kunda dużo zębów ma Twój Adaś.

Pusia gratulacje dla Kacperka w związku z umiejętnością poruszania się.

Miłego popołudnia życzymy.

reklama
Kochana dodatkowe koszty oczywiście,ale tylko wtedy gdy zamelduje w spółdzielni.
A tutaj chodzi o urząd miasta i wydział meldunkowy w Urzedzie Miasta.
Moje dzieci są tak zameldowane :tak:
Tylko,ze musisz mieć polski akt urodzenia.
Tutaj masz jakie są potrzebne dokumenty ( na przykładzie mojego miasta,niewiem jak w Twoim)
- odpisy skrócone aktów urodzenia dla osób niepełnoletnich,
- akt własności lokalu (np. umowa najmu, wypis z księgi wieczystej, akt notarialny)
-wypełniony druk meldunkowy "Zgłoszenie pobytu stałego" odrębny dla każdej osoby meldującej się (również dla dziecka),
- dowód osobisty,

dzieki zapisze gdzies to sobie ale nie wiesz czy ja jako matka powinnam byc zameldowana czy na luzie moja tesciowa moze zamel.malego nawet jak ja tam nie mieszkam...

karina-ja ci nie doradze bo juz dlugo w polsce nie mieszkam wiec nie wiem a u mnie w miescie podobno juz niewielu ludzi zostalo-bynajmniej mlodych...

lilka-co z toba? jak sie czujesz?

no kochane to do jutra,dzisiaj juz raczejnie zajrze, bo do wieczora sobie zajecie znalazlam, a potem mam seansik filmowy..
tak wiec buzka:-)

Hej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY
Dziś wieczorem panie położne powiedziały ze coś im nie pasuje ze słuchem i jutro powtórzą badanie...więc tu wahania...ale jestem dobrej myśli.
No i malutki ma skaleczoną rączkę w sensie ze tak lekko skórkę zdartą,i Panie położne powiedziały że za mocno sobie ssał rączkę w brzuszku,i że niby nazywa sie to nadżerka u płodu,nie czaje wogole tego ale ok.

No to tyle,spadam
Dobrej nocy

Gratulacje:tak:

kurcze coś mi sie z podpisem psuje :(( nie widać moich zdjęć które ostatnio dodałam to Kacperka i nasze ślubne hmmm to tylko u mnie na kompie sie nie wyświetla czy u Was tez ??

Pusia biedactwo musisz mu coś zapodać bo padniesz kobieto spróbuj Viburcol co szkodzi?

no niezla modelka-gratuluje :laugh2:

no extra,ze juz mowi-strasznie szybko,czy to nie? bo oprocz swojego gaworzenia to ani mysli o gadaniu:tak:

Dzięki no właśnie tak szybko ale może zaczyna normalnie powtarzać i nie wiem czy to możliwe ale jak biorę ją na przewijak to ona nie nie:szok:nie wiem czy to świadomie doświadczenia nie mam bo Michał mówił tak naprwadę jak miał prawie 3 lata

Cześć

Wczoraj udało nam się wyjść ze szpitala. Za trzy dni mamy iść na kontrole. Kupy w miarę się unormowały, Inga zaczęła przybierać. Niestety przy okazji RTG płuc wyszło, że ma coś z serduszkiem. Z lewą komorą. W piątek mam dostać skierowanie do kardiologa. Kurcze załamałam się.........

Bira bidulko trzymam kciuki za serducho Ingusi

A tak dzień dobry coś nie chciało mi się dzisiaj włączać kompa jakiś taki durny dzień mam i chorego Michała:-(i posmęcę wam jeszcze że mam doła bo mój jedzie już we wtorek o 6,30:-(
A popatrzę na inne wątki może mi humorek wróci
Karina pomysł wydaje się fajny

Pusia biedactwo musisz mu coś zapodać bo padniesz kobieto spróbuj Viburcol co szkodzi?

Dzięki no właśnie tak szybko ale może zaczyna normalnie powtarzać i nie wiem czy to możliwe ale jak biorę ją na przewijak to ona nie nie:szok:nie wiem czy to świadomie doświadczenia nie mam bo Michał mówił tak naprwadę jak miał prawie 3 lata

A tak dzień dobry coś nie chciało mi się dzisiaj włączać kompa jakiś taki durny dzień mam i chorego Michała:-(i posmęcę wam jeszcze że mam doła bo mój jedzie już we wtorek o 6,30:-(
A popatrzę na inne wątki może mi chumorek wróci

Wspolczuje Beata ale glowa do gory i nie smuc sie zobaczysz jak czas szybko zleci:tak:tylko wiem ze latwo sie tak mowi komus ale pozniej z perspektywy czasu wyglada to inaczej.:-):-):-)

nudzi mi sie...

obiad juz ugotowany a w zasadzie zupa z torebki :zawstydzona/y: :-D
juz sie nie moge doczekac jak D wroci z pracy, bo maly tez jakis marudny, juz nie wiem co mam z nim robic i w co sie bawic :sorry2: no i moze na jakies zakupy by sie pojechalo bo lodowka i zamrazarnik zaczyna swiecic pustkami.:-p ale tak to bywa jak przed wyjazdem wszystko wyjedlismy.

zazrdoszcze women :tak: tez bym chciala miec takiego maluskiego bratanka....

Byliśmy na basenie było superrrrrrrr :))) Kacper znowu nurkował bawił się w wodzie że szok :). Po basenie pojechaliśmy do Pasażu Grunwaldzkiego na coś do jedzonka i na lody . Kacper usnął więc spokojnie mogliśmy sobie zjeść . Fajnie tak czasem wyjść. M kąpie teraz Kacperka wiec mam chwilkę a potem cycek no i nocka ... hmmm ciekawe jaka

A popatrzę na inne wątki może mi humorek wróci

hmmm co do tego Viburcol to jakoś bym sie bała. Mam jakies opory przed podawaniem lekarstw żeby maluch lepiej spał.

witam
women gratulacje

moje dziecko chodzi jak w zegarku kazdego dnia to samo 20 kapanie i 0 20:30 juz spi
i wiem na pewno ze przynajmniej do 5 jest spokoj czasem nawet do 7 rano
wieczorami mozna zapomniec ze mamy dziecko

reklama
Do góry