wisienkaa1
Listopadowa mama '07
women a co ty znowu pozamawialas dla Dorianka? :-)
widze ze rozpieszczasz syneczka tak samo jak ja

widze ze rozpieszczasz syneczka tak samo jak ja

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

za bilet normalny placilam 15 czy 16 zl a dziecko za darmo. moim zdaniem nie masz sie co bac isc sama, jeden basenik to masz wode do kostek a drugi to taki od 0-0.5m. przy kazdym basenie stoi 1 czy 2 ratownikow.
ja karmilam na tym lezaczku kolo basenu, przykrylam sie recznikiem, ale mozesz tez w pokoju do przewijania, jest kolo basenu - usiasc na kiblualbo w szatni, sa tam takie duze specjalne dla rodzin z malym dzieckiem zaopatrzone w przewijak
naprawde polecam.

no to sie nakręciłam na ten basenik hihih już nie mogę sie doczekać kiedy pojedziemy 
Dziewczyny dziekuje bardzo za gratulacje
Napisze tylko ze Bira cholernie ci wspolczuje i jestem z Toba
Mam nadzieje ze szybko rozwiją te złudzenia i bedzie wszystko dobrze,pisz jak najwiecej do nas co i jak.
Odezwe sie pozniej bo przyjechaly sprzety dla malego i musze poskrecac

Witam sie.
Asix ale możesz zameldować synka. Na przykład w mieszkaniu swojej mamy lub teściowej. I wtedy to ona melduje Maciusia a nie ty
Spróbuj tak.
Kunda macie juz dwa ząbki
Super.Adaś lecisz jak burza.
Mój dalej ząbkuje ha ha ha
A nic nie idzie![]()

napisz co s wiecej, co mowili lekarze??

Kochana dodatkowe koszty oczywiście,ale tylko wtedy gdy zamelduje w spółdzielni.to mowisz ze ja nie musze byc zameldowana na tym adresie co tesciowa???
ale sobie tak mysle,ze dodatkowy meldunek to dodatkowe koszty dla niej-poj**** te panstwo-przeciez i tak tam nie wroce, to czemu nie moga mi wystawic nr. jak jestem zameldowana z malym tutaj![]()

).No i dzwonilam do siebie na basen i temperatura w brodziku jest 32 stopnie a w basenie rekreacyjnym 29 i jest woda tylko chlorowana.
Pani niby przekonywala mnie ze przychodza mamy z dziecmi malymi ale ja boje sie, tym bardziej ze moj maly tak reaguje swimi wysypkami![]()