eij
Fanka BB :)
Ja też nigdy płaskiego brzucha nie miałamJa Ci kibicuje.. ja zawsze miałam brzuch niestety i bez ciazy, wiec jak wrócę do pracy to będzie zaskok, bo teraz nie wciagne[emoji1787]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nigdy płaskiego brzucha nie miałamJa Ci kibicuje.. ja zawsze miałam brzuch niestety i bez ciazy, wiec jak wrócę do pracy to będzie zaskok, bo teraz nie wciagne[emoji1787]
U mnie 19tcA przypomnij mi który u Ciebie tc?![]()
To wyobraź sobie że mąż musi mnie golić bo nie ogarniam już na ślepo [emoji1787][emoji1787][emoji1787] dobrze że ma trymer to kupiłam dla siebie końcówkę i jakoś ogarnia bo jakby miał mnie golić jednorazówką to by nam niebieską kartę założyli jakby ginekolog te rany cięte zobaczyła [emoji3166][emoji2960][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja też nigdy płaskiego brzucha nie miałam [emoji6] ale ten komfort że nie muszę wciągać, nieoceniony [emoji23]
hej tak 0,7
Zleci Ci, zobaczyszU mnie 19tcjuż chciałabym czerwiec a najlepiej mieć malucha w ramionach. A Ty kochana? Który już tc? Imiona wybrane?
![]()
Gdzie się leczysz?hej tak 0,7
PiękneZleci Ci, zobaczyszja też się już nie mogę doczekać. Aktualnie kończę 29 tc. Imiona w końcu wybrane, Dominik i Dagmara
![]()
Tak. Zaczęłam kupować po połówkowych. Remontujemy pokój, robię mały zapas pieluch, staram się nie kupować dużo śpiochów ani bodów bo wydaje mi się że nie ma sensu, bo i tak szybko z tego wyrosną. Tym bardziej że siostry i koleżanki też mi znoszą trochęPięknebyło nas tutaj sporo na forum o iui i zostaly weteranki
czas leci bardzo szybko, wyprawkę już kompletujecie?
Właśnie dlatego trzeba walczyć bo gdybyśmy nie walczyły historia wyglądałaby inaczejTak. Zaczęłam kupować po połówkowych. Remontujemy pokój, robię mały zapas pieluch, staram się nie kupować dużo śpiochów ani bodów bo wydaje mi się że nie ma sensu, bo i tak szybko z tego wyrosną. Tym bardziej że siostry i koleżanki też mi znoszą trochęłóżeczka kupione, materace też. Także powoli zaczynamy się organizować. Ciężko mi się rozstać z tym forum hehehe. Ile to się przez 1,5 roku zmieniło
pamiętam jak zaczynałam tą drogę, jedna inseminacja, druga, trzecia ..... A teraz dwa bobasy szaleją w brzuchu
![]()