reklama
Carolina123
Fanka BB :)
Nie wiem, ale zapytam o co chodzi z tym pytaniem o odział NFZ skoro wizyty są prywatne. Dzisiaj tak mnie babka zaskoczyła pytaniem że odpowiedziałam i tyle a potem sobie myślę po co jej to.
Nadziejaumieraostatnia4
To co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....
Załączniki
ŚliwkaWęgierka
To co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Cudownie!!! U mnie 6+2 to może też uda się wyłapać serduszko

Carolina123
bardzo się cieszęTo co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.

eleonora7
Zaangażowana w BB
U mnie póki co 2 koszmary były, ale codziennie mi się coś śni i te sny są bardzo szczegółowe i takie realne [emoji16]Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale[emoji2368][emoji85]
ŚliwkaWęgierka
Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale![]()
Ja dzisiaj miałam sen erotyczny

Carolina123
reklama
kosik_3
Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale![]()
Ja jakiś czas temu zaliczyłam koszmar baaaardzo realistyczny pt. Poroniłam

Później miałam taki że mi lekarz na USG powiedział że dziewczynka

Oby wszystko było na opak

Podziel się: