Rachelita
Fanka BB :)
Wałek mam i szczerze nienawidzęJa też ją uwielbiam to dla mnie największe wyrzeczenie w ciążyTylko wałek można stosować.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wałek mam i szczerze nienawidzęJa też ją uwielbiam to dla mnie największe wyrzeczenie w ciążyTylko wałek można stosować.
Można włączyć na tel wersję na komputer w ustawieniach i wtedy widać opcje dołączDziała!
PS: Z telefonu nie da się dołączyć, z komputera tak![]()
Wysłałam prośbę z przeglądarki w telefonie na opcji "komputer"Spróbujcie teraz wejść ❤
Udało mi się wysłać prośbę na telefonieAlbo spróbujcie obrócić ekran w telefonie, może tak![]()
Spróbujcie teraz wejść ❤
Ja mam, w 1szej ciąży wet mi powiedział, że od swojego kota się nie zarażę. Chodziło to że szczepiony, zadbany itp...Aaaa, to tylko o to chodzi. Moje koty są pod stałą opieką weterynaryjna, nie wychodzą z domu wiec raczej nie mam się o co obawiać? Czy się jednak mylę?
Ściskam mocno.Dziewczyny chciałam się z Wami pożegnać. Życzę Wam wszystkim najpiękniejszych najbliższych dni, szczęśliwego rozwiązania i ogólnie zdrówka. U mnie niestety poronienie. Ale tak łatwo nie odpuszczam będę się starać dalej. Proszę o wypisanie z listy na prywatną grupę. Pozdrawiam
bardzo mi przykro. Trzymaj się i mamy nadzieję, wkrótce usłyszeć dobre wiesci ❤Dziewczyny chciałam się z Wami pożegnać. Życzę Wam wszystkim najpiękniejszych najbliższych dni, szczęśliwego rozwiązania i ogólnie zdrówka. U mnie niestety poronienie. Ale tak łatwo nie odpuszczam będę się starać dalej. Proszę o wypisanie z listy na prywatną grupę. Pozdrawiam