Zawsze niestety jakieś odpadają... Ale i tak jest nieżle!
Dzwonił embriolog. Tylko 3 komórki są dojrzałe. I mrozimy.
Wiec zamiast 10, mam tylko 8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dzwonił embriolog. Tylko 3 komórki są dojrzałe. I mrozimy.
Wiec zamiast 10, mam tylko 8
Nie tylko 8 aż 8!!! U nas były dojrzałe 10 i 10 się zapłodniło. A nasienie 0 % też było podczas ostatniego badania. I z tego mamy 4 zarodki. U ciebie też może być podobnie.Dzwonił embriolog. Tylko 3 komórki są dojrzałe. I mrozimy.
Wiec zamiast 10, mam tylko 8.
Aż 8Dzwonił embriolog. Tylko 3 komórki są dojrzałe. I mrozimy.
Wiec zamiast 10, mam tylko 8.
Bardzo mi przykroBeta <0,2. To kto otwiera dziś wino? ja na smutno...
Tam komentarz tłumaczy on co chodzi z endometrium, a nk w drugiej BCI powinny być poniżej 70.Tez taki mam z Invicta ale nic z niego nie rozumiem. A ty umiesz to czytać ?
Beta QUOTE]Ja pije z tobą.
A ja mysle ,ze tak jest dobrze Oni nie wiedza,a nam sie wydaje ze cos tam wiem.Ale ciagle mamy tu przyklady na to,ze cuda sie zdarzaja,wbrew logice i wiedzy.Ze pozostaje taka mala zawsze otwarta furtka,ktorej nikt nie poznal ,a ktora daje nadzieje,ze chociaz wszystko temu przeczy dzieja sie w nas cuda i rodza zdrowe dzieci. Niech tak zostanieMi doktor powiedziała otwarcie,że jeszcze wszystkiego nie wiedzą . Że to jest loteria [emoji85]
Ja mogę się z Tobą napić.Beta <0,2. To kto otwiera dziś wino? ja na smutno...
Myślałam ze mieliście lepsza morfologię.Nie tylko 8 aż 8!!! U nas były dojrzałe 10 i 10 się zapłodniło. A nasienie 0 % też było podczas ostatniego badania. I z tego mamy 4 zarodki. U ciebie też może być podobnie.
Przestań tak myśleć!! Wcale nie jesteś stara. U nas morfologia rok temu 2 %, ostatnie badanie 0%. Jakieś zarodki mamy. Czy się uda zobaczymy.Myślałam ze mieliście lepsza morfologię.
Wy jesteście młodzi a my nie![]()
Dzisiaj jak czekałam na punkcję, to same młode osoby. Aż się wierzyć nie chce, ze rak młodzi ludzie musza podchodzić do In vitrojestem zszokowana.
Co innego ja, dinozaur który przeżył już więcej niż polowe życia