reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czesc dziewczyny,dzieki za powitanie,tak bylam ciekawa czy zostane zaakceptowana:tak:a tu taka niespodzianka.Ale na poczatku chyba nie bede nadazala,wczoraj wieczorem napisalam pierwszego posta a juz tyle odpowiedzi:szok:tutaj chyba trzeba siedziec cala dobe:-Dale faktycznie wciaga:tak:fajnie jest bo mozna pogadac o roznych pierdolach,rozwiac wiele watpliwosci:tak:a wiadomo na spotkania takie codzienne z kolezankami nie ma czasu, wystarczy usiasc przed kompa i juz.Ja to najwiecej czasu mam wieczorem bo moj Dawid ostatnio taki marudny jest,ze jak widzi ze siadam do kompa zaraz marudzi:wściekła/y:jak by wiedzial cwaniaczek:-D
Au nas pogoda dzisiaj jest piekna,sloneczko, bez wiatru tylko ciekawe jak dlugo :-)bo ta angielska pogoda jest zmienna.
Odezwe sie wieczorkirm moze uda mi sie z wami popisac,pa pa

reklama
Cześć dziewczyny!
u nas dziś jakoś wietrznie na termometrze prawie 20stopni ale jakiś mocny wiatr wieje więc na spacerek dziś nie idziemy. a to nawet i dobrze bo mam jeszcze troche roboty.Mateuszek wlaśnie spi a ja zamiast robić to siedze na BB ale rano mialam jakieś problemy z kompem no i teraz wlaśnie mi sie udalo.
Wczoraj zauważylam że Mati ma siniaka na brodzie,nawet niewiem kiedy go zrobil:-)
AGULKA- to super że twój Tata czuje się już lepiej i dobrze że wziol ten urlop bo teraz powinien troche odpocząć

DORIS-witam w naszym gronie te forum jest takie super że nawet niewiesz kiedy a się uzależnisz

ATRU- jak te krostki? znikją?

XEONE-ja kiedyś chodzilam na aqua aerobik i bardzo mi się podobalo. zawsze wychodzilam zrelaksowana:-D

ok zabieram się robote a wieczorem jak dziewczyny już pojadą to może jeszcze zajrze, ale najpierw będe musiala nadrobić co napiszecie;-)

Witaj Doris! Nareszcie mój Matys ma rówieśnika:-D Nie zauważysz kiedy sie wciągniesz. Aż za bardzo:rofl2::laugh2:

Ale Kuba też jest rówiesnikiem Twojego Matyska :dry::dry::-:)-(

Doris witaj :-) widzę, że Twój maluszek też jest z 7 września!!! To mamy dzieci z tego samego dnia. O której się Twój urodził??? Mój Kubala o 14.00

Atru złapał się uchwytu przy komodzie i się wychylił tak, że chodzik zrobił bęc na boczek, a Kubala bęc na dywan.

Dziś na szczęście dzień bezwypadkowy :laugh2: Kubala pojadł pomidorowej z ryżem i grysikiem i teraz smacznie śpi.

Tak się wczoraj chwaliłam, że Kuba tak pięknie sypia i tak długo do ok 8 rano, a tu dziś pobudka 6.30 :dry: miałam nadzieję na jeszcze godzinkę drzemki, ale Kubala zaprotestował kiedy wziełam go do łóżka.

GDZIE JESTEŚCIE?????? :-:)-:)-(

Za oknem jest tak piekna pogoda, że aż grzech w domu siedzieć ALE ja z Kubalką się dziś nigdzie nie wybieram bo wyprałam dziś wszystkie jego ciepłe ubranka i nawet jakbym chciała to nie miałabym go w co ubrać :dry: jak na złość temperatura u Nas wynosi 19 stopni :wściekła/y: słoneczko tak świeci i grzeje.

Jeny ale nudy!!!! Mały śpi, przed chwilą dałam mu mleczko zagęszczone kaszką o smaku gruszkowym. Zjadł/wypił na śnie i śpi dalej. Mąż wybył ścinać drzewo na opał :dry: a ja już wyprałam, ugotowałam, posprzatałam spąc mi się nie chce a prasować to już w ogóle nie mam weny. Czekam na rozmowy w toku podobno fajny temat będzie "wstydzę się własnej córki" :sorry2:

Agulka tworzysz????? Chodzi mi o tą aukcje allegro.

etka obrysowywałaś obrazek pedzlem

Tak obrysowuję a żeby bylo łatwiej przybliż sobie,daj rozmiar pędzla na 20-25 i jak masz proste linie naciśnij shift i lewy przycisk myszy,jak Ci pójdzie krzywo to możesz cofnąć ten pędzel;-):tak:Napisz jak Ci idzie:tak:

U mnie jakaś pogoda zachmurzona,Bartek spi a ja sobie pomaluję zdjęcia....:tak:;-)

reklama
Do góry