reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hruda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ależ mi głupio, ale to przez to, że nie miałam sił nadrobić ponad 900 stron na poczatku. Tzn że teraz byłaś u męza, a wróciłaś do domu w Poslce???

reklama
Kasia - spoko, rozumiem...ja sama nie znam historii wiekszosci 'starych' wyjadaczek BB ( wlasnie, czemu nie znam???;-):-)). Tak, bylam miesiac u meza w UK a teraz razem w trojke jestesmy w Gdansku - w naszym domku. Ale J come back 19go:-(

Ten dermatolog to konował aż strach! Próbował teori,ze to skaza białkowa, że uczulenie na coś, że może od kanalików zapchanych... Co za cymbał:wściekła/y: Jak tylkko obalałam jeo cudowne diagnozy to robił się coraz bardziej nieprzyjemny. Na koniec zapisał CUTIVATE,a to maść z hormonami-sterydami. Posmaruję kilka razy i jak nie minie to pójdę do innego.
Justyna - wybacz ze dopiero teraz odpisuje:zawstydzona/y:. Na policzki Stasia o ktorych pisalam na BB przypominjace liszaje czy tez bedace objawem skazy bialkowej moja dermatolog tez przepisala Cutivate + Cutibaza. Stosuje sie to poprzez mieszanie obu preparatow w coraz mniejszych propocjach az do ustapienia problemu. Zreszta ta druga masc to podsatwowy krem poltlusty ktory moge stosowac jako krem pielegnacyjny dla Stasia na co dzien. Musze podkreslkic ze dopiero po tej laczonej kuracji zmiany ustapily, i to bardzo szybko. Wiec moze i u Matysa bedzie poprawa. Oby!!!

reklama
Do góry