Karooola28
Fanka BB :)
Piękna krechaTak, dzisiaj kreseczka odrobinę wyraźniejsza. Byłam na becie, mam nadzieję, że dzisiaj będzie wynik![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna krechaTak, dzisiaj kreseczka odrobinę wyraźniejsza. Byłam na becie, mam nadzieję, że dzisiaj będzie wynik![]()
Dałaś mi nadziejeTrzymam mocno. Tez mam takie objawydaj znać jak będziesz miała wynik!
A weź ty zrób sikacza i nie trzymaj nas w niepewności!!! Wysyłam do ciebie groźne spojrzenieDałaś mi nadzieje
Chociaż głowa mi pęka i brzuch boli to nadal wierze![]()
Nie mam jak bo jestem w pracy i do czasu wyjścia będę mieć wynik betyA weź ty zrób sikacza i nie trzymaj nas w niepewności!!! Wysyłam do ciebie groźne spojrzenie![]()
Oj tam oj tam, ja żeby nie zwariować i się upewnić to jeden test robiłam w pracy bo na wyniki bety musiałam czekaćNie mam jak bo jestem w pracy i do czasu wyjścia będę mieć wynik bety![]()
Nie mam ze sobą a nie mogę wyjśćOj tam oj tam, ja żeby nie zwariować i się upewnić to jeden test robiłam w pracy bo na wyniki bety musiałam czekać![]()
No pewnie jeśli jest to dla ciebie łatwiejsze do przyjęcia.Nie mam ze sobą a nie mogę wyjść
Ale mam tez uraz bo nigdy żaden nic nie pokazał
Dlatego tez od zeszłego cyklu postanowiłam ze będę robić będę wtedy mam czarno na białym a test może wyjść może nie wyjść i niestety zawsze się łudziłam ze zrobiłam za wczesnie i może coś jeszcze będzie…
Robiłam testy jak wariatka do samego momentu miesiączki
A ostatnio jedna beta i już wiedziałam ze nie ma się co łudzić, lepiej to zniosłam i myśle ze dla mojego zdrowia psychicznego to jest lepsze.
Od razu dam znaćNo pewnie jeśli jest to dla ciebie łatwiejsze do przyjęcia.
Nie zmienia to jednak faktu że my tu czekamy jak na szpilkach na wieści od Ciebie![]()
GratulacjeTak, dzisiaj kreseczka odrobinę wyraźniejsza. Byłam na becie, mam nadzieję, że dzisiaj będzie wynik![]()
Odrobinę? Ona jest piękna!Tak, dzisiaj kreseczka odrobinę wyraźniejsza. Byłam na becie, mam nadzieję, że dzisiaj będzie wynik![]()