reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Co do zębów to u nas szło lekko. Na prawdę. Dopiero 5 dały czadu. Ale wtedy dwie na raz nosiłam. I wtedy kombinowałam co można im ulżyć.

Juz po wymazie czekam na wynik. Miłego dnia. Mój będzie ciężki....

reklama
Co do zębów to u nas szło lekko. Na prawdę. Dopiero 5 dały czadu. Ale wtedy dwie na raz nosiłam. I wtedy kombinowałam co można im ulżyć.

Juz po wymazie czekam na wynik. Miłego dnia. Mój będzie ciężki....
U mnie z tym noszeniem jest bardzo ciezko boję już 14 kg przytulam w ciąży, Baska pcha się na świat. Natusia wazy 10 kg, od noszenia zrobił i mi się jakiś lejek niby rozwarcie. Mam leżeć. I tak co drugi dzien przychodzi do mnie opiekunka. U mnie jak zwykle hardcorowo.

Dziewczyny no i tak to u mnie wygląda, Natalce dzisiaj uśmiech z buziuni nie schodzi. Czytaj też może być przy zabkowanie? Że jeden dzień taki A drugi ok?

reklama
Dziewczyny ja sie dzisiaj poryczalam ze wzruszenia.Moja prawie 8 miesc corcia powiedziala MAMA🥰🥰🥰🥰 co prawda wczesniej jak plakala to wolala cos jak mama ale dzisiaj normalnie powiedziala i to wyraznie.Tak sie zryczalam😭😭😭😭
U mnie w klinice maja takie haslo:zrobimy wszystko abys mogla uslyszec slowo "mama"☺.Cos pieknego🥰

Do góry