G
gość2502
Gość
A Twój lekarz nie jest ordynatorem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Twój lekarz nie jest ordynatorem?
Jest kierownikiem całej ginekologi, ordynatora ma pod sobąA Twój lekarz nie jest ordynatorem?
No to właśnie, tacy lekarze sami ogarniają termin tylko skierowanie dają a zwykli że tak powiem nie ustalają terminu, a jak jeszcze lekarz fredki nie pracuje w szpitalu, w którym ona będzie rodzić to już w ogóle. Mój jest ordynatorem i dając skierowanie już powiedział kiedy będzie CCJest kierownikiem całej ginekologi, ordynatora ma pod sobą
Haha coś za coś. Moja jak wieczorem padnie to śpi do 7-8. Wieczorem krople do oczu wpuszczam, oczywiście na śpiocha, nawet nie drgnie. Właśnie podanie kropli na spiaco to mój patent aby nie robić tego na siłę.Ale za to noce przespanemy od 2 do 4 nie śpimy. Budzi się i gada w najlepsze. Baterie w szumisiu wymieniamy co 3 dni
![]()
Różne są układy w szpitalach,.z reguły planowane CC wykonują lekarze którzy prowadzą pacjentki. Moja ginekolog pracowała na onkologii ale planowe CC wykonała.No to właśnie, tacy lekarze sami ogarniają termin tylko skierowanie dają a zwykli że tak powiem nie ustalają terminu, a jak jeszcze lekarz fredki nie pracuje w szpitalu, w którym ona będzie rodzić to już w ogóle. Mój jest ordynatorem i dając skierowanie już powiedział kiedy będzie CC
Jakie kropelki do oczu? Pytam bo nie wiem czy mam coś jeszcze dokupić do oczek prócz soli fizjologicznej do przemywania?Haha coś za coś. Moja jak wieczorem padnie to śpi do 7-8. Wieczorem krople do oczu wpuszczam, oczywiście na śpiocha, nawet nie drgnie. Właśnie podanie kropli na spiaco to mój patent aby nie robić tego na siłę.
No tak ale lekarz, który pracuje typowo prywatnie tylko, nie wyznaczy terminu w danym szpitalu jeśli tam nie pracuje nie mówiąc już o wykonaniu tej cesarkiRóżne są układy w szpitalach,.z reguły planowane CC wykonują lekarze którzy prowadzą pacjentki. Moja ginekolog pracowała na onkologii ale planowe CC wykonała.
Wtedy tak, to wiadomo.No tak ale lekarz, który pracuje typowo prywatnie tylko, nie wyznaczy terminu w danym szpitalu jeśli tam nie pracuje nie mówiąc już o wykonaniu tej cesarki