pluto_nova
Moderator
nie wiem czy założył ją ze względu na biochema, czy patrząc na wyniki proga z zeszłego cyklu robionego 7dpo (o ile była owulacjaJak można stwierdzić niedomoge lutealną jak nie było owulacji? [emoji2356]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wiem czy założył ją ze względu na biochema, czy patrząc na wyniki proga z zeszłego cyklu robionego 7dpo (o ile była owulacjaJak można stwierdzić niedomoge lutealną jak nie było owulacji? [emoji2356]
Skoro już odpuściłam to ide się napić wina! @pluto_nova dzięki za przekazanie tej informacji od Twojeg nowego ulubionego ginaZe tez ja głupia wcześniej na to nie wpadłam!No to juz ściągam klapki, blokada komory losującej zwolniona i za dwa tygodnie test pozytywny
![]()
Pan Drążek prawdę Ci powie!Skoro już odpuściłam to ide się napić wina! @pluto_nova dzięki za przekazanie tej informacji od Twojeg nowego ulubionego gina![]()
Ale przecież prog równy 10 na 7 dni po owulacji to nie jest niedomoganie wiem czy założył ją ze względu na biochema, czy patrząc na wyniki proga z zeszłego cyklu robionego 7dpo (o ile była owulacja), który był równy 10
![]()
jak on to ładnie określił: że jest lekka niedomoga i można ją troszkę podkręcićAle przecież prog równy 10 na 7 dni po owulacji to nie jest niedomoga![]()
na tej samej podstawie, na której można w takiej sytuacji postawić diagnozę psychologiczną. Będąc ginekologiem. Może ma szklaną kulę z kolonii nad morzem?Jak można stwierdzić niedomoge lutealną jak nie było owulacji? [emoji2356]
jak on to ładnie określił: że jest lekka niedomoga i można ją troszkę podkręcić [emoji23] Nie mam pojęcia czym się kierował [emoji2356]
Powiedzcie mi, czy jest sens robić jutro proga (wg temperatur byłby to 7dpo)? Czy coś to mi wyjaśni? Czy (kolokwialnie mówiąc) jebać to?
Ja bym już olała ale bzykala się dalejjak on to ładnie określił: że jest lekka niedomoga i można ją troszkę podkręcićNie mam pojęcia czym się kierował
Powiedzcie mi, czy jest sens robić jutro proga (wg temperatur byłby to 7dpo)? Czy coś to mi wyjaśni? Czy (kolokwialnie mówiąc) jebać to?
na tej samej podstawie, na której można w takiej sytuacji postawić diagnozę psychologiczną. Będąc ginekologiem. Może ma szklaną kulę z kolonii nad morzem?