Hmmmm
Fanka BB :)
Oj nie pamiętamA jak stwierdza się że to zatrucie ciążowe? Jakimi badaniami?
Wiem też że opuchnięte nogi i znaczny wzrost wagi w krótkim czasie też są niepokojące... Dlatego tak ważna jest kontrola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj nie pamiętamA jak stwierdza się że to zatrucie ciążowe? Jakimi badaniami?
Jeszcze nie wiem jaki ale wiem, że na bank kupię.Dziewczyny a co myslicie o monitorach oddechu? Ja sie zastanawiam ciagle..
14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?Oj nie pamiętam
Wiem też że opuchnięte nogi i znaczny wzrost wagi w krótkim czasie też są niepokojące... Dlatego tak ważna jest kontrola.
U mnie +12 kg więc podobnie14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?![]()
Ja chodzę prywatnie i dostałam takie skierowanie od lekarza. Powiedział mi że mogą wymagać w punkcie pobrańDziewczyny jeśli chodZi któraś do ginekologa prywatnie to czy dostawalyscie skierowanie na krzywa ? Czy musi być ?
Kurcze... Ja zupełnie nie pomyślałam jeszcze o tym że mój malutki synek będzie miał 2 latka jak urodzęHeja czytalam tu ze sa z nami, mamy 2,3,4 dzieci
moze ktoras z was uzywala dostawki siedzącej - przyklad niżej
. Chcielibyśmy kupic nowy wózek dziecięcy by bylo obydwojgu wygodnie. Dodam maly mankament
ja mam 175 cm a maz 200 xD wiec musi miec przedłużkę do raczki w wozku
bardzo dziękuję za doradzenie
. Komus moze to się wyda wcześnie, ale chce "polować" na dobre ceny plus w 1 ciazy miesiąc spędziłam w szpitalu a syn i tak wcześniak. Wiec boje sie "powtórki z rozrywki" jesli to ma znaczenie syn bd mial 2.5roku i jest szczupły
nie wiem czy dobije do 15 kg
. Jeszcze raz dziękuję
![]()
ja chodzę prywatnie i dostałam skierowanieDziewczyny jeśli chodZi któraś do ginekologa prywatnie to czy dostawalyscie skierowanie na krzywa ? Czy musi być ?
No ja mam +10 w 24tygodnie...14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?![]()