Za jakiś czas swój brzuszek tu wstawiszCudne zdjęcie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za jakiś czas swój brzuszek tu wstawiszCudne zdjęcie![]()
Zarodek zagnieżdża się około 3 dnia jeśli był a 5 dniówka blastka. Ja bym zrobiła progesteron 2 lub3 dnia sama i wtedy będziesz wiedziała ile masz, najwyżej sama dołożysz jak będzie małoCykl sztuczny. Problem w tym, że wyniki były sprawdzane już po transferze . I to jest chyba taka polityka kliniki, a nie tylko mojego przypadku, bo na transfer kazali mi przyjechać 20 min przed czasem, aby wypełnić formalności i pobrać krew na badania. ....eh...sama nie wiem co o tym myśleć.
a daleko masz kochana do kliniki u mnie zapewniali w klinice tego pena jak miałam stymulacjęDziewczyny,
Czy macie do odsprzedania pen Ovaleap? Apteka mi sprzedała sam lek, a inne apteki dodają pena gratis do zakupu leku bez możliwości jego samodzielnego zakupu, albo odsyłają do sklepów internetowych...
Mieszkam w Warszawie i prawdopodobnie na najbliższą środę (9.02) będzie mi potrzebny.
Faktycznie kulkaNo prawie jestem spakowana. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu
. Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby
. Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤
. Jest duży to starczy dla każdej
Zoba na foto z zeszłego tygodnia jaki byk![]()
A to nie jest tak, że w dniu transferu to prog powinien być właśnie niski?Cykl sztuczny. Problem w tym, że wyniki były sprawdzane już po transferze . I to jest chyba taka polityka kliniki, a nie tylko mojego przypadku, bo na transfer kazali mi przyjechać 20 min przed czasem, aby wypełnić formalności i pobrać krew na badania. ....eh...sama nie wiem co o tym myśleć.
Mnie w klinice skierowali do okolicznej apteki, w której nic o tym nie wiedzieli. Nie spodziewałam się, że już na tym etapie zaczną się takie nerwy.a daleko masz kochana do kliniki u mnie zapewniali w klinice tego pena jak miałam stymulację
Ja jak miałam na naturalnym to miałam proga 30 !!! To źle ?Ja w dniu transferu miałam 0,7 progesteron.
U mnie 14 tydzień i jest już widoczny, w ogóle coś szybko tyje. 12 lat temu przytyłam jedyne 9, 5 kg i byłam nadal szczupła, a teraz to będzie chyba niewykonalneZa jakiś czas swój brzuszek tu wstawisz![]()