A ja jestem przesądnaJa też kupiłam jedną parę w tym celu przy okazji jak gromadziłam prezenty dla siostrzeńcaniestety nie przyciągnęło
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jestem przesądnaJa też kupiłam jedną parę w tym celu przy okazji jak gromadziłam prezenty dla siostrzeńcaniestety nie przyciągnęło
![]()
Ja chyba też wypróbujęJa jem bo dziewczyny jedząpoza tym lubię
i niby ma pomóc w zagnieżdżeniu zarodka
![]()
Tak. Oj ogromnie wrażliwy. Po mamusiOoo jest marcowy ? Ja tezpewnie straszny z niego wrażliwiec
Ja tak samo pewnieJa to już w głowie milin obrazów, jak powiem mojemu....
A jeśli kiedyś się to zdarzy to pewnie przybiegnę z testem i będę piszczeć i tyle z tego będzie xD
Za 3 tygodnie skończy 8
Żadna żenada. Ja od przyjaciółki dostałam dużo ciuszkow a nawet łóżeczko, które grzecznie zawinięte w streczu, w kawałkach, leży pod łóżkiem i w narożnikuJa mam od zeszłego roku zakopane śpioszki na dnia szafy. Kupiłam, żeby "przyciągnąć ciażę"... żenada ze mnie
Dostać a kupić to wieszŻadna żenada. Ja od przyjaciółki dostałam dużo ciuszkow a nawet łóżeczko, które grzecznie zawinięte w streczu, w kawałkach, leży pod łóżkiem i w narożnikuNA ZAŚ.
![]()
![]()
No tak. Też prawda. Ale i tak uważam, że żadna żenada.Dostać a kupić to wieszja kupiłam na przyciąganie ciąży
![]()
Siemanko!Cześć Kochane Duszyczki
Również jestem tu nowa i staram się o dziecko od końcówki grudnia 2021 czyli można powiedzieć, że od stycznia tego rokuOstatnie cykle mam raczej długie 35-38 dni. Ze zdrowiem niby wszystko w porządku. Używam aplikacje ovu i ovufriend do śledzenia owulacji. Zaczęłam robić testy owulacyjne ( kupuje w aptece) od 28 grudnia - tak aplikacje wskazywały mi możliwą owulację. Robiłam je co 2 dni tak żeby sprawdzić nie wiedziałam jeszcze wtedy, ze najlepiej robić je codziennie, by faktycznie poznać swoje ciało
Na przełomie stycznia-lutego postanowiłam robić je codziennie od 12dc. ( 30 styczeń) robię je do tej pory każdego dnia o tej samej porze i unikam wody na 2h przed natomiast do tej pory wszystkie testy były negatywne...6 lutego miałam mieć wg aplikacji owulacje, ale test tego nie wykazał. Narazie będę robić testy do końca cyklu żeby sprawdzić czy owulacja w ogóle się pojawi i ew w jakim terminie
czy są tu dziewczyny , które tez maja pozna owulacje?
![]()