Riddikulus
Fanka BB :)
Ja juz od godziny w domu. Boshe jaki luksus...@Riddikulus gotowa już do domku?
@DagLer czekamy. Pewnie odpoczywasz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz od godziny w domu. Boshe jaki luksus...@Riddikulus gotowa już do domku?
no to super
Jak długo tam byłaś?Oj ja sobie myślę że niestety za długo siedzieliśmy na kto po in vitro i się naczekalysmy A przynajmniej JA![]()
W jakim wieku masz swoje bliźniaki i jakiej płci?
Rok w ukrycia i dwa lata aktywnie, chyba jakoś tak. Później jeszcze pierwsza ciąża na zmianę z ciezarowkami.Jak długo tam byłaś?
Ja jak chce byc mila a dzidzius taki se to mowie ze jest slodkiNo co ty gadasz. Nigdy nie napisałam??? Jak ja mogłam
. Normalnie będę bita
. Ofkors że jest piękna jak mamunia
. Mam nadzieję, że będzie choć trochę poważniejsza niż ty, glupolu
Na synka mojej siostry mówiłam z rok czasu Fester, ten z Adamsów. Był łysy i się tak śmiesznie uśmiechał jak bez zębów. Trochę się na mnie wkurzała
. Dlatego teraz oczekuje od niej rewanżu jak mój władca się urodzi
![]()
No to sporo rzeczywiście, ale teraz masz wynagrodzoneRok w ukrycia i dwa lata aktywnie, chyba jakoś tak. Później jeszcze pierwsza ciąża na zmianę z ciezarowkami.
A ja sie chcialam na kawe z Toba umowic.Ja jak chce byc mila a dzidzius taki se to mowie ze jest slodkiI moja kolezanka tak bardzo bala sie pokazac mi dziecko
![]()
moja dresami gardzi. Ma byc sukienka lub spodnica, najlepiej rozowa lub fioletowa koniecznie blyszczaca. Za dres w dniu kiedy maja gimnastyke mam zjebke co tydzienAkurat chłopców też można fajnie ubrać, nawet córce czasem kupuje spodnie dresowe z działu dla chłopcówdzisiaj byłyśmy na zakupach, moje dziecko wróciło z koniem, a w zasadzie
z różową grzywa i ogonem, wybrała sobie różowe spodnie dresowe
szczotkę do włosów a jakże w kształcie
![]()
Spoko juz dawno taka surowa nie bylamA ja sie chcialam na kawe z Toba umowic.
To moze lepiej niejak Ty taka surowa hahahah