Anasta07
Fanka BB :)
Ojeju, kochaaaaam, to spojrzenieJak tylko usiądę wygląda to tak:

Też bym chciała mieć tak często wizyty... :O Zazdro!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojeju, kochaaaaam, to spojrzenieJak tylko usiądę wygląda to tak:
Poczytaj o naturalnych metodach zbijania temperatury, okłady, kąpiel itd. u dzieci to się stosuje, może i Tobie pomożeMi bardzo szybko skacze temperatura i to pod 39. Biorę paracetamol ale wiem ze nie powinnam brać dłużej niż 3 dni a jutro właśnie będzie 3... Pije ten *spam* i jakieś naturalne rzeczy typu czosnek z miodem i mlekiem ale też nie chce przesadzać. No boję się strasznie naprawdę....
mam dwa koty (zwykłe dachowce) jeden z długą sierścią [emoji6]A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długoMoja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić
![]()
Piękny widokZobacz załącznik 1368436
Bardzo proszęzdjęcie kruszynki
0,6cm, gdzie tu się mieści już bijące serduszko?
))
![]()
Cudowne! U mnie tak dobrze i dokładnie nie widać z wczoraj ledwo co widziałam że tam coś pika i też byliśmy w szoku że w takim okruszku bije widać już serce :O Szok.Zobacz załącznik 1368436
Bardzo proszęzdjęcie kruszynki
0,6cm, gdzie tu się mieści już bijące serduszko?
))
![]()