• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy 2022

Hahaha jeśli chodzi o zachcianki... to moje "kwiatki " walentynkowe🤣

Załączniki

• 65753722-c82c-4d20-b729-682d4dd340d1.jpg
    65753722-c82c-4d20-b729-682d4dd340d1.jpg
    100,7 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Może zrób sobie tortille? 😍 Naleśniki, wsadź jakies gotowane mięsko, moze jakis pyszny pomidorek, gotowany brokuł, albo plasterki mokrej mozarelli, zeby na ciepło sie troszke stopiła z mieskiem 😍i wiadomo, sałatka jakas?

Ja narazie mam proste zachcianki. Mam smaka na kolorowe gotowane, ciepłe warzywa. Mysle tylko o kolorowych jedzeniach na ciepło 🤣Właśnie zjadlam gotowany kalafior z masełkiem 😍 jutro robię krem z brokuła. Kupilam avocado, na śniadanko planuje avocado, troszke czosnku, pomidorek i plasterki jajeczka 😍 pisze o tym i juz w glowie to jem🤣🤣🤣

A na slodkie zachcianki polecam jogurt, truskawka lub malina, banan, migdaly, troszke kakao gorzkiego dla żelaza i miód 😍😍mąż kupił mi rafaello ktore kocham ale kompletnie mnie odrzuca teraz 🥴 ale mam na wszelki wypadek przy łóżku 🤣
boze czemu przeczytałam to 21:00 .. 😱😭 jutro pędzę do lidla i robię tortillę i krem z pomidorów może? Albo z brokuła 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry