olka11135
Fanka BB :)
Według mnie lekarz mądrze mówi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie ma co czekać. Biorąc pod uwagę, że JESZCZE przysługuje jej refundacja leków do stymulacji a jak ten wynik poleci w dół to same leki będą kosztować kilka tysięcy... To nawet to byłby dla mnie argument.Dziewczyny mam pytanie do was, koleżanka ma 32 lata w zeszłym roku zrobiła sobie badanie amh i wyszło jej 0,98 była niedawno powtórzyć badanie i okazało się że spadło jej do 0,78. Ma podejrzenie endometriozy. Byla u lekarki powiązanej z kliniką bocian, która odrazu stwierdziła że niezależnie od wyników nasienia to powinni starać się o in vitro. Czy faktycznie tak może być czy lekarka chce ja naciągnąć
Moje Clearblue zawsze niezawodne - negatywne w **** i w 100% się sprawdzają...Testeo guwno, pinki guwno, facelle guwno, są jakieś testy które nie robią ludzi w konia?![]()
Jak ma refundację ? Jakie są zasady refundacji możesz podesłać jakiś link?Raczej nie ma co czekać. Biorąc pod uwagę, że JESZCZE przysługuje jej refundacja leków do stymulacji a jak ten wynik poleci w dół to same leki będą kosztować kilka tysięcy... To nawet to byłby dla mnie argument.
To ja tak mam z facelleMoje Clearblue zawsze niezawodne - negatywne w **** i w 100% się sprawdzają...![]()
Nie chcęTeż mam brać 10 dni, zaczynając 2-3 dni po owulacji. Po co chcesz brać go dłużej?
Rozumiem że koleżanka leczy się w Polsce?Jak ma refundację ? Jakie są zasady refundacji możesz podesłać jakiś link?
Normalnie faza lutealna trwa kilkanaście dni. Biorąc pod uwagę, że mamy brać tego proga po owulacji to wychodzi akuratNie chcęzastanawiałam się tylko, czy te 10 dni wystarczą na wszystkie procesy, które mają zajść, gdyby miała być ciąża. Ale jak tak, to chętnie odstawię zgodnie z instrukcją
![]()