reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
❤❤❤❤
Pewnie, ze jestes rozgrzeszona ;) na pewno i Tobie sie Kochana niedługo uda 😘🥰
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Po cichu na to liczę i codziennie się o to modlę 🙏 chodź do mojego transferu jeszcze trochę , przed nami trzecia i już ja pewno ostatnia procedura ( chodź bym nie wiem jak chciała kolejnej nie będzie ) i seria szczepień ... Mam nadzieję że będę mogła się tak piękna betą chwalić już w wakacje ✊✊✊🙏 no może nawet po wakacjach ... Nie ważne kiedy ... Byle by znów ujrzeć ja dodatnia i te cudowne dwie kreski nas teście i później bijące serduszko na USG . Oddam wszystko i w końcu przestanę być zazdrosna o wasze bety i duże brzuchy 😜🙈🙈🙈

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Po cichu na to liczę i codziennie się o to modlę 🙏 chodź do mojego transferu jeszcze trochę , przed nami trzecia i już ja pewno ostatnia procedura ( chodź bym nie wiem jak chciała kolejnej nie będzie ) i seria szczepień ... Mam nadzieję że będę mogła się tak piękna betą chwalić już w wakacje ✊✊✊🙏 no może nawet po wakacjach ... Nie ważne kiedy ... Byle by znów ujrzeć ja dodatnia i te cudowne dwie kreski nas teście i później bijące serduszko na USG . Oddam wszystko i w końcu przestanę być zazdrosna o wasze bety i duże brzuchy 😜🙈🙈🙈
Wiem o czym mowisz. Ja modle sie teraz, zeby to szczescie sie utrzymało i zebym zobaczyła serduszko na usg. ❤❤
Nie mysl, kiedy beta. Pamietasz jak ja w czerwcu bylam zla ze histero przesuneli? Pozniej odwolany transfer bo wyszlo zapalenie. Nie chcialo zniknac.. a teraz jak w styczniu mialam endo 9.5 to okazało sie ze jest za pozno bo prog mam powyzej 1 i za pozno na wprowadzenie lekow i przygotowania do transferu... owulacja przyszla 3 dni wczesniej!
I dopiero w lutym doczekalam sie transferu.. rok po poprzednim. Codziennie jezdzilam na monitoring cyklu bo oczywiście byl juz inaczej niz normalnie ;)
Takze najwazniejsze, zebys byla dobrej mysli 😘 doczekasz sie. Zobaczysz ❤

Dopiero skoczyłam pracę, masakra dziś była. Taki ruch, że nie miałam czasu myśleć o jutrzejszym transferze :)
Sherlook jak samopoczucie?

Ja już po wizycie u immunologa okazało się że kiry robiłam są okej mimo to powiedział że da mi accofil domacicznie i później będziemy ciągnąć go po transferze zalecił też badanie cytokain i biopsje endometrium bardziej poszerzona zmienił też intralipid na smoflipid mówił że nie ma sensu robić badań na mhtfr bo to pomóc nie ma związku z implantacje i na krzepliwośc też nie ma sensu . Powiedział że o poprawie jakości komórek muszę gadać z ginekologiem

Ja już po wizycie u immunologa okazało się że kiry robiłam są okej mimo to powiedział że da mi accofil domacicznie i później będziemy ciągnąć go po transferze zalecił też badanie cytokain i biopsje endometrium bardziej poszerzona zmienił też intralipid na smoflipid mówił że nie ma sensu robić badań na mhtfr bo to pomóc nie ma związku z implantacje i na krzepliwośc też nie ma sensu . Powiedział że o poprawie jakości komórek muszę gadać z ginekologiem
Ja wyszłam z założenia, że wolę wiedzieć czy mam problemy z krzepliwoscia teraz niż potem stracić ciężko uzyskana ciążę bo niespodzianka mam mutacje.

reklama
Dziewczyny któraś polecała immunologa Malinowskiego z Łodzi ?? Rzeczowy ??
Rzeczowy, to dobre określenie 🙂 ja się leczyłam u Niego po 6 nieudanych transferach z 3 stymulacji. Po serii szczepień limfocytami- pierwszy transfer udany, z którego mamy 1,5 rocznego synka. Jest w TOP specjalistów w Polsce jeśli chodzi o immunologię. Minusy ma takie, ze jest drogi, na wizytę nieraz czeka się kilka godzin w kolejce, choc były i wizyt punktualne, no i dla niektórych to, ze Profesor leczy w większości szczepieniami, myśle ze ok 90-95% jego pacjentów jest leczonych ta metoda, podczas gdy np u Pasnika wczesniej wykorzystywane są również inne metody. Zreszta o Paśniku się nie wypowiem, bo Go nie znam, nie leczyłam się u Niego, wiem tylko, ze pomógł całej masie dziewczyn z forum. Ja wiem, ze jestem mamą dzięki Peoferosorowi Malinowskiemu, zresztą jak i nasi znajomi- którzy po 10 latach prób in vitro w Polsce i Anglii tez doczekali się dziecka po szczepieniach u Malinowskiego.

Do góry