Orchidea33
Fanka BB :)
Moja dzisiejsza beta z 15dpt to 4344
(1323 w 12 dpt)
Prog 52.08.

Prog 52.08.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, będą bliźniaki ???Moja dzisiejsza beta z 15dpt to 4344(1323 w 12 dpt)
Prog 52.08.![]()
Gratuluję!!!!!!!! Piękna betaBeta 36.2mIU/ml
Estradiol 101 pg/ml
Progesteron 24,5 ng/ml
Jestem bardzo szczęśliwaz doświadczenia wiem, że to jeszcze nie ciąża. Przy ostatnich dwóch transferach beta spadała po 10dpt, ale i tak skacze z radości
Nadal jestem w grze i kibicuje moim kropkom, żeby już że mną zostały. Obajakoś się pomiescimy
Sherlook trzymam kciuki za Ciebie!
Na tym etapie jeszcze takiej nie miałam. Może oba się wgryzajaGratuluję!!!!!!!! Piękna beta![]()
Cieszę ogromnie [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7][emoji7]Beta 36.2mIU/ml
Estradiol 101 pg/ml
Progesteron 24,5 ng/ml
Jestem bardzo szczęśliwaz doświadczenia wiem, że to jeszcze nie ciąża. Przy ostatnich dwóch transferach beta spadała po 10dpt, ale i tak skacze z radości [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Nadal jestem w grze i kibicuje moim kropkom, żeby już że mną zostały. Obajakoś się pomiescimy [emoji39]
Nie mam pojeciaSuper, będą bliźniaki ???![]()
Jeśli nie dzisiaj to jutro mam się dowiadywać u mojego lekarza.Dzisiaj cos już Ci powiedzą?
ooooo PaniMoja dzisiejsza beta z 15dpt to 4344(1323 w 12 dpt)
Prog 52.08.![]()
Super,,czekamy na kolejne dobre wieści .szerlokBeta 36.2mIU/ml
Estradiol 101 pg/ml
Progesteron 24,5 ng/ml
Jestem bardzo szczęśliwaz doświadczenia wiem, że to jeszcze nie ciąża. Przy ostatnich dwóch transferach beta spadała po 10dpt, ale i tak skacze z radości
Nadal jestem w grze i kibicuje moim kropkom, żeby już że mną zostały. Obajakoś się pomiescimy