reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy 2022

Omg już bym poszła spać
Zmęczona jestem jakbym nie wiem co robiła .... szok jak na mnie to nie czas na spanie a jednak łóżko woła

A jak wasze biusta ? Moje nieco pełniejsze, czasem wrażliwe qlw o niebo lepiej niż z tydzień,półtora temu ...
khm khm wypowiem się 😂😂😂😂 tak dla odmiany 😁

Ja już w wyrze, dziecko śpi od godziny 💪 drugie starsze tez wysłałam spać szybciej bo pora wracać do szkoły w pełni sił.
Zaaplikowałam czopek dowcipny i zaraz idę spać 😂

Co do piersi, zaczęły bolec z 5 dni temu i ciagle bolą na tym samym poziomie ;)

Chodzę non stop w staniku ;)
U mnie dzisiaj 6+4 jakoś ;)

reklama
o kurcze.
No niezłe.

Mi nikt córki nie przepowiada.
Ale ja sobie Rez życzę córkę.
Bo kolejny syn to by jednak było już ciut za duża przewaga sił ze strony samców [emoji23]
a ja mam córke ale chyba wolałabym teraz drugą córke bo co ja z tymi wszystkimi pięknymi sukienkami zrobię, synowi głupio zakładać [emoji1787]

Ja nawet jak teraz poznam płeć, będę podchodziła do tego bardzo sceptycznie, chyba że dostanę zdjęcie [emoji6]
Z synkiem poszłam na prenatlne w 12 tc ciąży, lekarz powiedział że dziewczynka, a w 20tc ku radości męża okazało się, że chłopiec i mamy synka [emoji3]
kuzynce do końca ciąży mówili że chłopak a jednak ma córkę, mieli trochę problem na początku bo mieli same chłopięce ubrania [emoji51]

a ja mam córke ale chyba wolałabym teraz drugą córke bo co ja z tymi wszystkimi pięknymi sukienkami zrobię, synowi głupio zakładać [emoji1787]
mi wyślesz jak mi się poszczęści 😂😂😂😂😂😂😂😂 a tak na serio- kit z sukienkami, córka może hyc taka sama chłopczyca jak i ja - nauczę ja w piłkę nożna grać i na drzewa włazić 😂 byleby dała sobie włosy zaplatać ❤️😂🥰

mi wyślesz jak mi się poszczęści [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a tak na serio- kit z sukienkami, córka może hyc taka sama chłopczyca jak i ja - nauczę ja w piłkę nożna grać i na drzewa włazić [emoji23] byleby dała sobie włosy zaplatać [emoji3590][emoji23][emoji3059]
moja akurat uwielbia jak robie jej różne fryzury [emoji1787] ale to taka mała dama odkąd nauczyła się nie mówić sama sobie ubrania wybierała a jak chciałam jej co innego założyć to był głośny sprzeciw, ale to baran i swój charakter ma [emoji1787] liczę że waga będzie spokojniejsza [emoji51]

Omg już bym poszła spać
Zmęczona jestem jakbym nie wiem co robiła .... szok jak na mnie to nie czas na spanie a jednak łóżko woła

A jak wasze biusta ? Moje nieco pełniejsze, czasem wrażliwe qlw o niebo lepiej niż z tydzień,półtora temu ...
Wrażliwe ale o wiele lepiej niz na początku. Da rade spać z nimi 😅 są pełniejsze i bardziej nabite. Mąż nie narzeka🤣

Polecam jak kogoś kręci moc jogurtu i siła kwaśnych owoców- jabłko i gruszka

Załączniki

• 20220227_222530.jpg
    20220227_222530.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 48
Dziewczyny, jak to jest w końcu z tymi kąpielami? Ja jestem fanką długich i gorących kąpieli więc ograniczam sie do "nie goracych" ale szczerze nie wiem czy i tak nie sa za ciepłe. Nie chce juz sie czepiać szczegółów bo moze to nie ma znaczenia ale jak u Was z kąpielami? Robicie dalej dluugie wieczorne kąpiele?

Dziewczyny, jak to jest w końcu z tymi kąpielami? Ja jestem fanką długich i gorących kąpieli więc ograniczam sie do "nie goracych" ale szczerze nie wiem czy i tak nie sa za ciepłe. Nie chce juz sie czepiać szczegółów bo moze to nie ma znaczenia ale jak u Was z kąpielami? Robicie dalej dluugie wieczorne kąpiele?
ja robilam kąpiele w pierwszych dwóch ciążach, ale na pewno nie za gorące. Ale w połogu zdecydowanie odradzam, lepiej na te 6 tygodni przerzucić się na prysznic. Łatwo o krwotok.

reklama
Do góry